Sporten Konferanse og Selskapslokaler

Sporten Konferanse og Selskapslokaler ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fortryllende utsikt over hele indre Oslo-fjord. Med sine 9,5 meter under taket og karakteristiske trekk, er dette en lokasjon som aldri blir glemt.  

"Sporten er unik", har flere av våre gjester uttalt seg.

Kurs & Konferanse

Vi har ulike standard konferansepakker fra 495,- per person og oppover. Vi skreddersyr ulike pakker ift hva kundene våre ønsker. Det er et stort lerret på 4*4 meter, samt anlegg med trådløs mikrofon. Vi har marka som nærmeste nabo så i pausene er det uendelige muligheter for å arrangere diverse aktiviteter. Etter konferansen kan dere ta dere en tur i korketrekkeren før dere kommer tilbake til oss igjen for middager. Vi samarbeider med alle hotellene rundt om dere trenger overnatting.

Sporten har kapasitet for opp til 200 gjester med kino-oppsett. Utover dette har lokasjonen kapasitet for opptil 150 gjester (med scene) og 165 gjester (uten scene) på runde bord, samt opptil 250 gjester på langbord (uten scene) til sittende middag. 

Uteterrassen

Uteterrassen har kapasitet for opptil 150 gjester og egner seg perfekt til både vielse/mottagelse, selskap i telt med grillmat på menyen, eller bålkos og aktiviteter om vinteren. Her får en maksimal utnyttelse av den fantastiske utsikten over fjorden. 

Generelt

På Sporten arrangeres det alt fra store firmafester, bryllup og konferanser, til mindre bursdagsselskap og andre markeringer. Lokalet fungerer vel så godt til en storslagen gallamiddag, som til en uformell skistue med afterski, heldagskonferanse eller firmaets aktivitetsdag. 

Lokasjonen tilbyr utleie av projektor og lerret på hele 4x4 meter, samt annet teknisk utstyr tilpasset deres arrangement. Her får man en møte- og konferanseopplevelse utenom det vanlige i eventyrlige omgivelser. 

Det viktigste for oss er å la dere senke skuldrene og være gjest i deres eget selskap.

- Vi skreddersyr deres arrangement fra A-Å! 

Veibeskrivelse