Bygdøy Alle 3

Restaurant, bar og terrasse fordelt på 3 etasjer! På Bygdøy Allé 3 kan du arrangere møter, workshops, private selskaper og feiringer for bedriften. Her er det mange muligheter for å markere et stort salg eller invitere til årets julebord i en rolig og avslappet atmosfære. 

Det er mulig å reservere hele eller deler av lokalet til blant annet:

  • Lunsjmøte
  • Workshop og seminar
  • Konferanse
  • Privat selskap
  • Julebord
  • Firmafest
  • Bursdagsfeiring
  • Minimesse

Maks kapasitet: 100 personer. 

Møterom og konferanselokale

På Bygdøy Allé 3 kan du invitere til unike lunsjmøter i en fantastisk atmosfære. Lokalet har flere ulike løsninger med rom og workplace på hele huset. Derfor vil du alltid finne et rom som passer ditt arrangement, uansett om du ønsker å invitere ansatte, kolleger eller kunder til møte, seminar eller produktvisning. Her tar de imot alt fra små møter, til konferanser og firmafester, og byr samtidig på en kulinarisk opplevelse med eget kjøkken. 

Personlig planlegger

En personlig planlegger hjelper deg med å planlegge arrangementet ditt, uansett størrelse. Du får dermed et skreddersydd opplegg som passer for dere. Velg mellom ulike konferansepakker eller be om et alternativ. 

Selskapslokale

Det er mulig å reservere underetasjen og egne rom, samt terrassen, til privat selskap og firmafest. Restauranten tilbyr både selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement. 

Sommerfest på terrassen

Her kan du arrangere sommerfest ute – privat og midt på livlige Solli plass! Terrassen på Bygdøy Allé 3 ligger skjermet til i 2. etasje og har tilgang til egen bar.

Aktuelle tilbud

Chambre séparée

Små og store rom til alle feiringer og markeringer. 3-retters selskapsmeny fra 595,– pr. pers.
Les mer

Feire noe?

Unike lokaler for 2-600 personer. byOSLO sørger for at kvelden blir magisk.
Les mer

Kreative møter

Et annerledes lokale for konferanser og møter. Bygdøy Allé 3 tilbyr en helhetlig pakke.
Les mer
Veibeskrivelse