Color Line Cruises

Konferansereise med havutsikt

Planlegger dere konferanse i 2018? Det er mange gode grunner til å velge et 2-døgns Cruise med Color Line. Vi hjelper deg å skreddersy et program som passer deres agenda.

Om bord på Color Magic og Color Fantasy kan dere kombinere faglig påfyll med sosialt samvær i en helt unik setting. Med moderne skip og fasiliteter, topp teknisk utstyr, egne konferanserådgivere, møterom med havutsikt og et godt og variert underholdningstilbud, tilbyr Color Line Cruises en konferansepakke som inkluderer alt du trenger, og litt til, til en svært konkurransedyktig pris.

Med daglige avganger mellom Oslo og Kiel tilbyr Color Line Cruises sine gjester Europas største konferansesenter på havet, tilrettelagt for møter i en unik atmosfære og i velutstyrte møterom kombinert med en fantastisk havutsikt.

De moderne skipene i kombinasjon med spisskompetanse på mat, underholdning og kundeservice gjør Color Line Cruises til en perfekt arena for kurs, konferanse, kick off, messe eller julebord. Hos Color Line Cruises har du muligheten til å kombinerer faglig innhold med sosial omgang i flotte omgivelser - alt samlet på ett sted.

I tillegg til gode referanser og toppscore på ulike medietester i Norge, ble Color Line Cruises kåret til Tysklands beste konferansehotell i 2011 (Kilde: Business Diamond Award).

Gjør som 40 000 andre konferansegjester i året, legg ditt neste arrangement om bord Color Line Cruises og opplev en
100 % Fornøyd konferanse

Velkommen om bord !

Veibeskrivelse