Oslo Kongressenter Folkets Hus

Vi holder til midt i Oslo sentrum og tilbyr over 20 møte- og selskapslokaler i ulike størrelser. Med kapasitet på over 1000 personer, samt et stort utvalg av mindre, intime møterom og saler kan vi finne et lokale som passer til det dere planlegger.

De siste årene har vi brukt store ressurser på å pusse opp og fornye våre fasiliteter og i dag fremstår vi som et meget moderne og fleksibelt konferansesenter. Oslo Kongressenter er blant de beste tilbyderne på teknisk krevende arrangementer og disponerer det mest moderne audiovisuelle utstyret på markedet.

I 2013 ble vårt MATFEST konsept til, med økt fokus på kortreiste råvarer, matglede og tradisjonell mat med en moderne vri. Våre gjester skal ikke bare sitte komfortabelt, se og høre godt - de skal også få en opplevelse de ikke glemmer med det første. Vi anbefaler alle som fortsatt ikke har opplevd vår MATFEST om å legge neste arrangement til Oslo Kongressenter!

Oslo Kongressenter hjelper deg med alt av planlegging og gjennomføring. Med våre fleksible lokaler har vi muligheten til å skreddersy alt fra mindre møter til større konferanser og kongresser. Vi har også lang erfaring i å arrangere banketter, julebord, kick off og eventer. Hos oss er det bare fantasien som setter grenser for hva som er mulig! Vi holder over 1000 arrangementer for nærmere 150.000 deltakere i året, så du kan være sikker på at vår erfaring er din trygghet!

Vi kan tilby ulike konferansepakker, du kan lese mer om de ulike pakkene på vår webside.

 

Veibeskrivelse