Oslo Kongressenter Folkets Hus

Vi holder til midt i Oslo sentrum og tilbyr over 20 møte- og selskapslokaler i ulike størrelser. Med kapasitet på over 1000 personer, samt et stort utvalg av mindre, intime møterom og saler kan vi finne et lokale som passer til det dere planlegger.

De siste årene har vi brukt store ressurser på å pusse opp og fornye våre fasiliteter og i dag fremstår vi som et meget moderne og fleksibelt konferansesenter. Oslo Kongressenter er blant de beste tilbyderne på teknisk krevende arrangementer og disponerer det mest moderne audiovisuelle utstyret på markedet.

Vår velrennomerte kjøkkensjef komponerer våre menyer etter sesongens tilgang på gode råvarer. Under tilberedningen er vi opptatt av at de beste råvarene og smakene kommer til sin rett. Som gjest hos oss vil vi at du alltid skal få en ekte og vellykket matopplevelse!

Oslo Kongressenter hjelper deg med alt av planlegging og gjennomføring. Med våre fleksible lokaler har vi muligheten til å skreddersy alt fra mindre møter til større konferanser og kongresser. Vi har også lang erfaring i å arrangere banketter, julebord, kick off og eventer. Hos oss er det bare fantasien som setter grenser for hva som er mulig! Vi holder over 1000 arrangementer for nærmere 150.000 deltakere i året, så du kan være sikker på at vår erfaring er din trygghet!

 

 

Veibeskrivelse