Radisson Blu Scandinavia Hotel

Velkommen til vårt 22-etasjers hotell i hovedstaden, med perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans gate og kun en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. Når du overnatter hos oss har du enkel tilgang til førsteklasses shoppingområder, viktige forretningsstrøk, populære severdigheter, samt den majestetiske Oslofjorden. 

Våre designerrom og suiter er innredet med elegante møbler, og mange av dem har flott utsikt over byen og fjorden. Nyt gratis tilgang til velværeavdelingen Lagoon, som inkluderer et flott svømmebasseng og et eget treningsrom. Gjennom panoramavinduene i Summit bar i hotellets 21. etasje kan du oppleve byens beste utsikt over Oslo og Oslofjorden, med noe godt i glasset. Ønsker du et lett måltid eller en bedre middag, er restaurant 26 North et utmerket valg. 

Møter og konferansefasiliteter

I tillegg til våre funksjonelle og fleksible konferanselokaler, verdsetter møteplanleggere og deltakere i Oslo hotellets sentrale beliggenhet. En separat konferanseinngang leder møtedeltakerne inn i Foyer. Området ligger i umiddelbar nærhet til de 18 møterom som totalt måler over 2.000 kvadratmeter og alt er plassert i første etasje. Med over 40 års erfaring er Radisson Blu Scandinavia Hotel en svært erfaren konferansetilbyder og våre kurs– og konferansekoordinatorer er godt trent til å håndtere alle typer arrangementer av ulik størrelse.

Veibeskrivelse