Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Omkranset av en 260 kvm terrasse, er Stratos en unik ramme for ditt møte/konferanse. Med praktisk beliggenhet midt i Oslo sentrum og en unik panoramautsikt over "storbyen" - med fjorden, Holmenkollen og Operaen som bakteppe, er Stratos et fantastisk utgangspunkt for ditt arrangement.

Våre lokaler egner seg utmerket til konferanse og vi kan tilby et komplett konferanseoppsett enten det er snakk om halvdag eller heldags arrangementer som går over til middag og fest på kvelden.

Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved heldags arrangementer. Omrigg fra konferanse til lunsj/middag kan gjøres uforstyrret mens deltakerne benytter seg av 11 / 12 etasje, eller terrassen på 260 m2.

Stratos har lokaler som passer alle typer møter, kurser og konferanser. Vi har blant annet et av byens flotteste lokaler med tilhørende grupperom og utstillingsområde. Stratos sitt nye møtesenter har 2 lyse og stilfulle møterom med kapasitet fra 20 til 400 personer litt avhengig av hvilken setting man velger.

Våre dyktige prosjektledere er behjelpelig med utforming, planlegging og gjennomføring av de tekniske aspektene før og under selve arrangementet.

Aktuelle tilbud

Konferansepakke fra 525,-

Skap en unik konferanseopplevelse fra Oslos tak
Les mer

Selskapspakke fra 1045,-

Skap en unik konferanseopplevelse fra Oslos tak
Les mer

Frokostpakke fra 395,-

Skap en unik konferanseopplevelse fra Oslos tak
Les mer
Veibeskrivelse