Stratos Konferanse og Selskapslokaler

Byens beste utsikt

Stratos tilbyr et helt unikt konsept med flotte lokaler på toppen av Folketeaterbygningen i Oslo sentrum. Bygningen omkranses av en takterrasse på 260 kvm som gir en fantastisk panoramautsikt over hele hovedstaden – med blant annet fjorden, Holmenkollen og Operaen. 

Våre lokaler egner seg utmerket til seminarer, møter, konferanser, kurs, utstillinger, foredrag og produktlanseringer. Vi kan tilby et komplett konferanseoppsett, enten det er snakk om halvdags- eller heldagsarrangementer som går over til middag og fest på kvelden.

Konferanselokalene til Stratos er fordelt over to plan, noe som gir en stor fordel ved for eksempel heldagsarrangementer. Lokalene kan enkelt og uforstyrret rigges om fra konferanse til lunsj/middag mens deltakerne benytter seg av den andre etasjen eller nyter utsikten fra takterrassen.

Lyse lokaler med godt teknisk utstyr
Stratos har lyse og innbydende lokaler som passer alle typer møter, kurs og konferanser. Vi rigger til og tilpasser lokalene etter behov, og kan også tilby fine og praktiske grupperom samt et eget utstillingsområde. Vårt møtesenter har 2 lyse og stilfulle møterom med kapasitet på alt fra 20 til 400 personer, litt avhengig av hvilken setting man velger. 

Vi har dyktige prosjektledere med lang erfaring som hjelper deg med alt fra planlegging, utforming, til selve gjennomføringen av arrangementet. Vi har toppmoderne teknisk utstyr, og hjelper selvfølgelig med bruken av dette. Vi kan skreddersy arrangementet etter bedriftens ønsker og behov, slik at det blir helt perfekt.

Aktuelle tilbud

Konferansepakke fra 525,-

Skap en unik konferanseopplevelse fra Oslos tak
Les mer

Selskapspakke fra 1045,-

Skap en unik konferanseopplevelse fra Oslos tak
Les mer

Frokostpakke fra 395,-

Skap en unik konferanseopplevelse fra Oslos tak
Les mer
Veibeskrivelse