Thon Conference Universitetsgaten

Hva med konferanse eller kurs på Thon Conference Universitetsgaten?

Dette er et nytt og moderne konferansesenter rett ved Nasjonalteatre, med gode overnattingsmuligheter i umiddelbar nærhet. Senteret passer for alt fra mindre møter til større konferanser, events og skreddersydde arrangementer.

Thon Conference Universitetsgaten kan ta imot små grupper (fra 5 personer) og store grupper(opp til 230 personer), i flotte lokaler med alt av topp moderne teknisk utstyr. Vi har 9 fleksible møterom med fellesareal fordelt på 3 etasjer, og en solrik takterrasse i toppetasjen for de fine værdagene. 

Vi kan by på to velsmakende mat konsepter:

Alternativ 1: Vår tidseffektive mingle lunsj der 45 min. er tilstrekkelig for lunsjpause, men man kan gjerne bruke mer tid om ønskelig. Dere velger et utvalg av deilig  baguetter, foccacia og wraps tilberedt med pålegg av beste kvalitet. En rask velsmakende lunsjpause for en effektiv konferansedag.

Alternativ 2: En deilig 2-retters lunsj på Brasserie Paleo hvor man beregner 1 time for lunsjpause, med en oppkvikkende spasertur på 3 min. til restauranten. Her får dere servert en smaksrik hovedrett ved ankomst, etterfulgt av en deilig dessert. Dette gir et herlig påfyll av energi og litt frisk luft før man setter i gang igjen for ettermiddagen.   

Ønsker dere overnatting kan vi hjelpe til med dette. Det finnes flere Thon-hoteller i kort gangavstand. Noen av disse er Hotel Bristol, Thon Hotel Rosenkrantz og Thon Hotel Munch for å nevne noen.

Prisene for overnatting er fra kr 595,- pr natt.

Aktuelle tilbud

dagpakke fra kr 545,-

Benytt deg av vårt tilbud, for en flott konferanse midt i Oslo sentrum.
Les mer

Frokostmøte kr 395,-

Frokostmøte til kl 11:00, kr 395,- pr person.
Les mer

Kveldsmøte

Kveldsmøte fra kl 16:30, kr 455,- pr person
Les mer
Veibeskrivelse