Hankø Hotell & Spa

Hankø Hotell & Spa ligger vakkert til på øya Hankø i Oslofjorden, en drøy times kjøring fra Oslo og kun 12 km fra Fredrikstad. Det har vært hotell på Hankø siden 1877 og vi er svært stolte av vår interessante og fargerike fortid.

Hotellet en stor konferanseavdeling, et av Norges største Spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny.

Vi ønsker at dere skal få maksimalt utbytte av deres konferanse hos oss og kan tilby konferanselokaler og grupperom med kapasitet opptil 200 personer og trådløs wifi.

Vi legger stor vekt på å planlegge konferansen i forkant. Vår bookingavdeling vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger og krav oppfylles til det beste for deg som vår gjest på idylliske Hankø.

Opplevelsen du får på Hankø er unik – unik mulighet til å utvikle samhold og teamarbeid i organisasjonen. Våre gjester setter stor pris på fellesarealer både innendørs og utendørs. Hotellhagen er et populært tilholdssted på solfylte ettermiddager og for eventer. Når høsten kommer, tennes peisene til stor glede for våre gjester. Med en rikholdig opplevelsesmeny, fokus på god mat og service håper vi arrangementet blir vellykket. Ta kontakt med oss for spesialønsker.

Møtelokaler

Vi legger stor vekt på at dere skal ha et behagelig møte hos oss. Møterommene er store og lyse. Komfort i et annerledes miljø legger en særegen ramme rundt arrangementene. Møte og grupperoms-kapasiteten strekker seg fra rom med plass til 8 deltakere og opp til 204 personer i den største salen. Alle møterom er utstyrt med moderne audiovisuelle hjelpemidler.

Veibeskrivelse