Radisson Blu Atlantic Hotel

Radisson Blu Atlantic Hotel er det største og kanskje mest tradisjonsrike hotellet i Stavanger, midt i hjertet av byen.

Radisson Blu Atlantic Hotel tilbyr noen av de beste konferansefasilitetene i byen. Hotellets erfarne Møter & arrangement-stab forstår dine behov og krav uansett om du skal ha et møte med 5 deltakerer eller en konferanse for 500 deltakere.

Vi har vært åsted for konferanser i et halvt hundreår og vi bruker erfaringen vår som vertskap og arrangør av større arrangementer, incentivsamlinger, konferanser og møter for å sikre at hvert arrangement som foregår på hotellet blir vellykket.

Atlantic Hall er vår største sal. Den er nyoppusset med audiovisuelt utstyr av høy kvalitet og gir plass for 550 tilhørere og har plass til banketter med opp til 500 gjester. Så mange som 1800 deltakere kan bruke våre 15 møterom på samme tid. Vi organiserer også videokonferanser i forbindelse med store arrangementer.

Vår erfarne Møte & Arrangement-stab har opplæring i å håndtere alle utfordringer som måtte oppstå under arrangementet ditt. De tar kontakt før møtet og sikrer at du har alt du trenger under oppholdet

- Hotellet ligger nær jernbanestasjonen og bussterminalen, bare 15 minutter fra flyplassen og flybussen stopper like utenfor hotellet.
- Alle de 354 rommene og suitene er av høy standard og tilbyr gratis trådløs Internetttilgang (WiFi).
- Sauna i toppetasjen med flott utsikt over byen .
- King Oscar Bar & Salong og Alexander Pub bidrar med avslappet og trivelig miljø til enhver smak.
- Hotellet har 15 møterom inkludert Atlantic Hall som rommer opp til 550 gjester til bankett eller andre arrangementer.
- Meetings & Events: Radisson Blu Atlantic + Radisson Blu Royal = 100%

Veibeskrivelse