Victoria Hotel

På Victoria Hotel har vi vært vertskap for alle typer sammenkomster i 110 år, og dermed er vi byens desidert mest tradisjonsrike og klassiske møtested. Med vår erfaring og gode tradisjoner, er Victoria hotell et godt sted å være, enten det er for to timer eller over flere dager.

Vi streber etter å oppfattes som ekte, moderne og klassiske - samtidig! Dette betyr for Victoria Hotel Conferance at vi har et ekte ønske om å yte det beste for våre gjester, at våre fasiliteter har moderne tekniske hjelpemidler som overgår forventninger, og en ramme som er klassisk og tro mot vår historie.

Den eldste føyen vi har ble bygget så tidlig som i 1860-årene og har en spennende fortid. Disse lokalene har blant annet rommet en ekte bank og lensmannskontor, og under andre verdenskrig, mens nabobygget fungerte som regionalt hovedkontor for okkupantene, var det her motstandsbevegelsen samlet seg. I dag rommer bygget den vakre Victoriasalen og tilhørende salong.

I første etasje finnes to praktisk og moderne konferanserom med hver sin historie. Tynge hvelvdører forteller om bankaktiviteten i bygget og Hvelvet (Konferanserom 2) var en gang kontoret til selve bankdirektøren. I andre enden finnes Lensmannskontoret (Konferanserom 1) der Hetland Lensmannskontor har holdt hus.

Vendt mot nord-vest - og Skansekaien finnes vår vakre Bankettsal og tilhørende salonger. Interiøret er klassisk og elegang. Den siste salongen kaller vi Styrerommet, et fornemt møterom, kledd i blankpolerte paneler.

Velkommen innom våre hjemmesider for å ta en nærmere titt på vårt tilbud.

Veibeskrivelse