Radisson Blu Royal Garden Hotel

Velkommen til Trondheim og Radisson Blu Royal Garden Hotel.

Vi er byens største hotel med en konferansekapasitet på total 1300kvm. Vi tar hånd om ditt arrangement, enten det er et møte for 2 eller en konferanse på 650 personer.

Sentralt beliggende ved Nidelven ,er vi et naturlig valg for ditt Trondheims-besøk. Hotellet er bygd i klassisk bryggestil, lik den øvrige bryggerekka ved Nidelven, og mottok i sin tid arkitektpriser for byggestil og material-bruk. Den utstrakte bruk av glass i tak og fasader gir en flott effekt dag som kveld. Hos oss finner du det du ønsker, enten som kurs og konferansegjest eller weekend-tur med familien.

Vi har total 298 rom, fordelt på 6 etasjer.Vi har foruten standard rom, også BusinesClass-rom og Suiter som tilbyr deg det lille ekstra om du søker det.

Finn roen i våre behagelige rom og nyt vår utsøkte frokostbuffèt. Skulle du skulle bli småsulten i løpet av dagen, kan Galleriet Bar friste med delikate småretter og noe forfriskende i glasset.

Når behovet for fysisk trening melder seg, kan vår Relax-avdeling være et godt alternativ.

Gjennom vårt servicekonsept "Yes I can", er vi klare til å gjøre vårt aller ytterste for å ta vare på deg i løpet av ditt opphold hos oss.

Veibeskrivelse