Scandic Tromsø

Scandic Tromsø ligger idyllisk plassert på vestsiden av Tromsøya med fantastisk utsikt over sundet til de majestetiske Kvaløyfjellene. På gode sommerdager kan solen nytes hele døgnet fra store grøntområder rundt hotellet. Med kun 3 minutter til flyplassen og til Universitetet / Universitetssykehuset Nord Norge samt kun 5 minutter til sentrum er det kanskje det mest sentrale hotell i Tromsø.I nabolaget finner du også et av de største kjøpesenter i nord.

Møtepakker gjør det enkelt.
Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Scandic Tromsø er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Veibeskrivelse