Konferanse i Asker

På Konferanse.no finner du alltid ett bra utvalg av konferansesteder i Asker. Du kan enkelt søke frem til det konferansestedet som passer dine kriterier, og deretter velge og sende en forespørsel til en eller flere steder samtidig.

Du får alltid den beste prisen på din konferanse i Asker på Konferanse.no, da vi ikke er et mellomledd mellom deg og konferansestedet, vi formidler kun forespørselen. Deretter konkurrer konferansestedene for å få akkurat deg som kunde inn på stedet.

Det skal være billig, enkelt og greit å bestille en konferanse via Konferanse.no, og det mener vi at vi har lykkes med.

Ditt søk ga 3 treff

Hotellet har 98 rom, 16 møterom med kapasitet fra 2 - 100 personer og en restaurant med kapasitet til 300 personer. Vår engasjerte stab ønsker å yte optimal service og bidra til best mulig tilrettelegging for våres gjesters ønsker og behov. Velkommen til oss!

En knapp 15 minutters kjøretur fra støv og støy og betong i Oslo, ligger et annerledes hotell idyllisk til i landlige omgivelser. Omgitt av en vakker eplehage og som en del av et århundregammelt kulturlandskap, er herskapelige Sem Gjestegård noe helt for seg selv.

Scandic Asker er skapt for møter, kurs og konferanser. 8 møterom og 13 grupperom gir stor grad av fleksibilitet. Velutstyrte lokaler med det siste innen moderne teknologi.