Konferanse i Bergen

Bergen er en møteby med internasjonal karakter. Det ene store arrangementet avløser det andre. Forståelig nok, for byen er lett å nå, den har de nødvendige møtefasiliteter og et stort utvalg av komfortable konferansehotell med stor sengekapasitet. Det meget allsidige og attraktive programmet for sosiale aktiviteter og utflukter som Bergen byr på, er for mange arrangører avgjørende for valg av møtested. Likevel er det kanskje den unike og smittende stemningen som får stadig flere til å velge Bergen som møteby.

Ditt søk ga 10 treff

Citybox kombinerer enkelhet med komfort og lave priser. Hotellet ligger midt i Bergen sentrum, 350m fra Bergen togstasjon. Hvis du vil bruke pengene på andre ting enn minibar og romservice er Citybox stedet for deg.

Comfort Hotel Holberg har det som skal til for at ditt møte, kurs, kick-off, konferanse el.l. skal bli produktivt.

Fullservice hotell med sentral beliggenhet kun 2km fra Flesland flyplass. Møterom for 2-280 personer, relaxavdeling med saunaer, trimrom, restaurant og bar, samt gratis parkering.

På Hurtigruten kombineres effektive arbeidsmøter med opplevelser om bord, spennende utflukter og skiftende omgivelser. Med alle om bord kan dere arbeide konsentrert og målrettet, og i pausene kan deltagerne puste inn den friske og rene luften.

First Hotel Marin er et sentralt, klassisk hotell på Bryggen i Bergen. Konferanse fasilitetene er moderne og fleksible med kapasitet fra 2-180 personer.

Scandic Bergen City er byens største kurs & konferansehotell, beliggende midt i hjertet av byens kulturelle tilbud og kun ett par minutters spasertur fra Torgalmenningen - byens desiderte midtpunkt.

Et fullservice forretningshotell beliggende midt i hjertet av Bergen sentrum. Vi har også et flott kurs og konferanse senter i hotellets nabo bygg. En glassbro over Vågen knytter disse to byggene sammen. Alle møterommene våre har dagslys, god ventilasjon, projektor og fri internett tilgang.

Med sjarmerende beliggenhet på Bryggen, ligger et av Norges mest anerkjente hoteller. Radisson Blu Royal Hotel har 273 flotte rom og suiter, samt 1000 m2 med topp moderne konferanserom og selskapslokaler.

Ytterst i havgapet, på Sotra, like utenfor Bergen, finner du Panorama konferansehotell. Et moderne hotell med unik beliggenhet. Vi kan også tilby et bredt utvalg av aktiviteter og unike naturopplevelser som virkelig setter en spiss på møtet. Kombinasjonen av høy kvalitet, god service og urørt natur er helt unik.

Thon Hotel Bergen Airport ligger i Bergen Syd, kun 2,5 km fra Bergen Lufthavn Flesland og 13 km fra Bergen sentrum. Den gunstige lokaliseringen gjør at deltakerne kan samles raskt og effektivt. Hotellet tilbyr gratis transport til Flesland om morgenen alle hverdager.