Konferanse i Kristiansand

Kristiansand byr på et vell av artige opplevelser full fart i skjærgården, aktiviteter i skog og mark, oppgaveløsning, god mat og drikke og førsteklasses underholdning. Du finner et utbud av konferansehotell, konferansesenter, kurslokaler, konferanselokaler i Kristiansand her.

Ditt søk ga 3 treff

Det å bo på Clarion Hotel Ernst skal være en opplevelse. Ikke bare bor man i et hus der det har vært drevet hotell siden 1859, men man skal også kunne føle at det er kultur og tradisjoner i veggene.

Radisson Blu Caledonien Hotel er et av landets største hotell- og restauranthus. Våre viden kjente kurs- og konferansefasiliteter er Sørlandets største. Vi er den perfekte møte-arena for alle typer events med kapasitet til mer enn 660 deltakere i profesjonelle lokaler. Vår målsetning er å være kjent for å gi hvert arrangement en gjennomtenkt, individuell behandling, omtanke og engasjement.

Thon Hotel Sørlandet er med sine 210 rom, Sørlandets største arrangementshotell. Hotellet gjennomgikk våren 2007 en totalrenovering, og framstår i dag som et nytt, fräscht og moderne konferansehotell.