Konferanse i Kristiansand

Kristiansand byr på et vell av artige opplevelser full fart i skjærgården, aktiviteter i skog og mark, oppgaveløsning, god mat og drikke og førsteklasses underholdning. Du finner et utbud av konferansehotell, konferansesenter, kurslokaler, konferanselokaler i Kristiansand her.

Ditt søk ga 3 treff

Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Hotellet ligger kun 12 minutter fra Kristiansand Lufthavn Kjevik og har gode forbindelser med buss og tog. Vi rettelegger for alt av små dagsmøter til større landsmøter og konferanser.

Radisson Blu Caledonien Hotel er et av landets største hotell- og restauranthus. Våre viden kjente kurs- og konferansefasiliteter er Sørlandets største. Vi er den perfekte møte-arena for alle typer events med kapasitet til mer enn 660 deltakere i profesjonelle lokaler. Vår målsetning er å være kjent for å gi hvert arrangement en gjennomtenkt, individuell behandling, omtanke og engasjement.

Det å bo på Clarion Hotel Ernst skal være en opplevelse. Ikke bare bor man i et hus der det har vært drevet hotell siden 1859, men man skal også kunne føle at det er kultur og tradisjoner i veggene.