Konferanse innen 1 time fra Trondheim

Her finner du i nærheten av Trondheim. Innenfor en times kjøring fra Trondheim sentrum er det mange flotte konferansesteder som vil passe for ditt arrangement. Stor eller liten konferanse, det vil garantert være noe som kan dekke ditt behov.

Ditt søk ga 4 treff

Scandic Hell Hotel er et av Norges største kurs- og konferansehotell med perfekt beliggenhet for forretningsreisende, for deg som trenger overnatting før feriereisen og for bedrifter og organisasjoner som vil arrangere konferanser.

Stiklestad Hotell i Verdal ligger i Nord-Trøndelag, en knapp time fra Trondheim lufthavn Værnes. Stiklestad har vært en møteplass i to tusen år. Nyåpnede Stiklestad Hotell ligger på et sted der viktige møter har vært holdt en rekke ganger.

Quality Airport Hotel Værnes ligger sentralt plassert i Stjørdal - midt i landet - bare 5 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes. Med 30 års erfaring som kurs og konferansehotell er dette et trygt valg for ditt arrangement.

Et landemerke, bygget over motorveien E6, med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsbygdene. 10 min. fra Trondheim Lufthavn og 15 min. fra Trondheim by.