Konferanse i Nordland

På Konferanse.no finner du alltid ett bra utvalg av konferansesteder i Nordland. Du kan enkelt søke frem til det konferansestedet som passer dine kriterier, og deretter velge og sende en forespørsel til en eller flere steder samtidig.

Du får alltid den beste prisen på din konferanse i Nordland på Konferanse.no, da vi ikke er et mellomledd mellom deg og konferansestedet, vi formidler kun forespørselen. Deretter konkurrer konferansestedene for å få akkurat deg som kunde inn på stedet.

Det skal være billig, enkelt og greit å bestille en konferanse via Konferanse.no, og det mener vi at vi har lykkes med.

Ditt søk ga 5 treff

Vil du ha uforglemmelige naturopplevelser, er Røst i Lofoten stedet. Utforsk Røst fra kajakk, dra på RIB-tur rundt fjellene og få sett fuglene, vakre sykkel og fotturer. Fisketur på lofothavet, smak på tørrfisk, la deg overvelde av nordlyset og midnattssola. Hele øya kan oppleves på et kort opphold. Og når du kommer hjem, vil du føle at du faktisk har kjent øyas stemning på kroppen og fått med deg det meste som er å se. Så kom som den du er, og kom hjem som en litt bedre utgave. For her får du ro i sjelen. Røst er en drømmetur man sent vil glemme!

Vakker natur, flotte opplevelser, overnatting i sjøhus og fantastiske hotellrom, gode matopplevelser med lokale råvarer og moderne møtefasiliteter setter en fin ramme rundt møteoppholdet.

Nord-Norges ledende konferansehotell med hele 17 møterom, og fra de fleste av hotellets 190 rom har du en flott utsikt til fantastiske omgivelser.

Midt i dette vakre vi kaller Lofoten ligger Anker Brygge Rorbusuiter. Som en perle på en egen øy, Lamholmen, midt i Svolvær havn

Quality Hotel Grand Royal ligger midt i Narvik sentrum. Vi tilbyr gratis trådløst bredbånd for våre gjester og har egen konferanseavdeling. Vi er blant Nord-Norges ledende konferansehoteller, vårt mål er å være det beste.