Konferanse i Østfold

Legg din neste konferanse eller event til Østfold. Østfold har et stort utvalg av konferansefasiliteter og aktiviteter. Østfold ligger nær Oslo og gjør det enkelt for deltakere og ta seg hit. Her finner et utbud av konferansehotell, konferansesenter, kurslokaler, konferanselokaler i f eks Fredrikstad og Moss. Du kan søke hvor mange personer du trenger et lokale til, hvor du ønsker lokale og ulike fasiliteter som trengs. Søkeresultatet viser de stedene som passer til ditt kriterie. Du kan så velge å sende din forespørsel til en eller flere konferansesteder samtidig og motta tilbud. På denne måten slipper du å søke rundt på ulike portaler eller konferansesteder, enklere kan det ikke bli.

Ditt søk ga 5 treff

Med en beliggenhet nær Oslo er Quality Hotel Sarpsborg et av de største konferansehotellene i landet. Med moderne fasiliteter, varierte lokaler, treningsstudio og et spa er det et populært valg blant komfortsøkende forretningsreisende.

Ønsker du et klassisk og elegant miljø med historisk sus over seg er nettopp denne salen perfekt. Festsalen med sine 350 kvadratmeter og stilfulle atmosfære vil passe godt enten det være seg konferanser, seminarer, jubileer, markeringer, selskaper, brylluper, konfirmasjon, kurs, kick-offs, julebord, konserter og mye mer. Enten det er 100 eller 350 gjester så vil salen med sine 350 kvadratmeter, anretningskjøkken, originale parkettgulv, store klassiske vindusflater, flygel og scene være perfekt for et annerledes og stilfullt arrangement.

Thon Hotel Halden åpnet i mars 2009. Med beliggenhet midt på brygga er hotellet det ideelle stedet for møter og konferanser. Vi tilbyr møtelokaler for opptil 120 deltakere på hotellet.

Quality Hotel Fredrikstad ligger i sentrum av Fredrikstad med gangavstand til sentralbanestasjonen og den sjarmerende gågaten med sitt varierte utvalg av moderne butikker, kafeer og gallerier.

Hankø Hotell & Spa ligger vakkert til på øya Hankø i Oslofjorden, en drøy times kjøring fra Oslo og kun 12 km fra Fredrikstad. Hotellet har 102 rom, 220 sengeplasser og en stor konferanseavdeling, et av Norges største Spa, idrettshall, tennisbane, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny.