Konferanse i Stavanger

Stavanger regionen har kapasitet til å ta imot de store arrangementene. Stavanger har Norges største konferansesal med 1700 seter og profesjonelle fasiliteter i et bredt omfang. Stavanger regionen har 30 hoteller, 3000 senger - alt innen rekkevidde, maks 30 minutter fra konferansen. Her finner du nåen av de konferansehotell, konferanselokaler, kurslokaler, konferansesenter som finnes i Stavanger regionen.

Ditt søk ga 12 treff

Hos Stokka forum kan du ha alle slags arrangementer. Fra store firmafester til mindre konferanser og møter. Vi tilbyr en variasjon av konsepter for alle anledninger og behov. Vi hjelper deg hele veien – fra planlegging til gjennomføring.

Scandic Forum Hotel er Rogalands høyeste hotell. Hotellet er bygget vegg i vegg med konferansesenteret Stavanger Forum. Hotellet er ideelt for kurs og konferanser i kombinasjon med incentives. Som nærmeste nabo står et nyoppført konferanselokale.

Hotellet har en unik beliggenhet kun få meter fra ankomsthallen til Stavanger Lufthavn Sola. Hotellet har 189 rom og 10 ulike møterom. Flybuss, taxiholdeplass og parkeringsplass er like ved hotellinngangen.

Nyt utsikten over innseilingen til Stavanger, sammen med et bedre måltid fra vårt spennende kjøkken! Konferanse og møterom. Styremøte eller middag. Du kan selvsagt kombinere møte/konferanse med lunch i vår restaurant eller middag etterpå.

Quality Airport Hotel Stavanger regionens største og mest moderne kurs- og konferansehotell med de beste og mest smilende medarbeiderne. Vår Konferanseavdeling består av 19 møterom og har totalt plass til 1000 konferansedeltagere.

Våre tradisjonsrike lokaler har en unik beliggenhet på bryggekanten i Vågen i Stavanger. Herfra er det kort vei til kommunikasjon og attraksjoner.

Quality Hotel Residence er en del av et multisenter med shoppingsenter, hotell og kino i samme bygning- dette gir deg som gjest et mangfold av muligheter under samme tak. Hotellet ligger midt i Sandnes sentrum, 15 minutter fra Stavanger Lufthavn Sola og 15 minutter fra Stavanger sentrum. Buss- og togstasjon rett utenfor hotellet og parkereringshus i forbindelse med hotellet

Radisson Blu Atlantic Hotel er det største og kanskje mest tradisjonsrike hotellet i Stavanger, midt i hjertet av byen.

Åpner juli 2011, hotellet har en unik beliggenhet i næringsområdet på Forus. Lett tilgang til offentlig kommunikasjon og spennende shopping. Det tar kun 10 minutter fra Stavanger Flyplass og 10 minutter fra sentrum til det nye Scandic hotellet.

Med sin beliggenhet i Stavanger sentrum er Radisson Blu Royal Hotel i nærheten av turistattraksjoner, handlegater og offentlig kommunikasjon, bare 15 minutter fra flyplassen.