Konferanse i Tromsø

Tromsø har i løpet av de siste 10 årene markert seg som arena for store nasjonale- og internasjonale konferanser, og en rekke foreninger og bedrifter har dessuten avholdt sine landsmøter eller kurs her. Antall deltakere har variert fra 2 til 1700 personer, og flere større konferanser er booket for årene fremover. På tross av sin relativt beskjedne størrelse tilbyr Tromsø førsteklasses fasiliteter og muligheter både med hensyn til den faglige og den sosiale delen av konferansen. Du finner et utbud av konferansehotell, konferansesenter, kurslokaler, konferanselokaler i Tromsø her.

Ditt søk ga 4 treff

Clarion Collection Hotel Aurora er et av landsdelens mest moderne og særpregede design hoteller. Hotellet har en ideell beliggenhet på bryggekanten i sentrum av Tromsø.

Unn deg en arktisk opplevelse på hotell Scandic Tromsø. Hotellet er omgitt av majestetiske fjorder og fjell. 6 møterom for 3-600 personer, business-senter og trådløst Internett over hele hotellet.

Enhver by har sine perler. With Hotel er en slik! Lokalisert midt i Tromsø sentrum finner du det rolige og intime hotellet. Et annerledes hotell.

Inne i den vakre Tromsdalen finner du vår flotte TUIL Arena. Her kan vi tilrettelegge for den perfekte møteplassen dersom du planlegger selskap, møter eller kurs.