Møtelokale i Oslo - Tips for deg som skal bestille

Når du skal bestille møtelokale i Oslo er det viktig og vite hvor mange deltakere dere blir, slik at du booker et møtelokalet i riktig størrelse, og hvilken teknikk dere trenger. Det er også bra å ha en oversikt på kollektivtilbudet til møtelokalet. Dette er de første tingene som bør være på plass når du skal finne et møtelokale i Oslo til møtet deres. Når det er gjort er også første del av jobben gjort.

Så er det på tide og finne det møtelokalet i Oslo som kan levere etter dine ønsker. Noen møtesteder kan skreddersy hele arrangement utifra deres ønsker, eller de kan komme med tips til kreative løsninger.

Som du kanskje skjønner, så handler mye om å tenke ut formålet med arrangementet, men også om oppfølgingsarbeidet. Noen ganger er disse samlingene rutinemessige, og du glemmer hvorfor de gjennomføres. Dette er en felle du bør unngå og en god metode for det er å tenke på 1) hvordan vil du at deltakerne skal føle seg når de drar hjem, og 2) hva vil du at de skal ta med seg tilbake til jobben og hverdagen.

Møtelokalene i Oslo kan du leie per time, dag eller flere dager. Noen leier kun ut møtelokalet, andre med alt fra møtepakker som inkluderer alle typer fasiliteter, bespising og overnatting.

Send din forespørsel til én eller flere aktører og motta tilbud etter dine ønsker.

Annonse

Stratos Konferanse & Selskapslokaler

Stratos, også kalt byens tak på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler. Få ett lite innblikk i hvordan det ser ut hos oss, og hvilke muligheter man har med våre konferanse– og selskapslokaler.

Ditt søk ga 58 treff

Oscarsborg festnings særegne beliggenhet i Oslofjorden - bare fem minutters båttur fra Drøbak - gir deg en unik mulighet til å kombinere historiske omgivelser, utsøkte restauranter, innbydende spa og innholdsrike utendørsaktiviteter

Oslo Kongressenter er et topp moderne konferansesenter med perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum. Vi kan tilby over 20 lokaler og skreddersyr alt fra mindre møter til større konferanser, kongresser, ulike eventer og selskaper. Velkommen til Mulighetenes arena!

Gamle Museet er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, messe og selskap. I disse lokalene lå Astrup Fearnley Museet før det flyttet til Tjuvholmen. Preget etter museet er diskret flettet sammen med moderne elementer i et av Oslos største og stiligste utleielokaler.

Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store og små møter.

Stratos er et ettertraktet kurs- og konferanselokale som kan brukes til alt innen møte, kurs og konferanse – i tillegg til at lokalene leies ut til private feiringer og firmaevents for 20-280 personer. Med panoramautsikt over hele Oslo fra hele lokalet er du garantert en fantastisk opplevelse.

Vulkan Arena er Norges råeste intimarena med kapasitet på 650 personer. Arenaen er godt egnet for alt fra konserter til møter, konferanser, workshops, seminarer, selskap, tv-innspilling og messer.

Quality Hotel Expo er et unikt konferansehotell i Oslo-området. Hos oss har vi markedsledende teknikk og moderne lokaler. Vårt mål er å hjelpe deg å få frem dine beste ideer gjennom teamwork, læring og utvikling. Sammen med dyktige medarbeidere og partnere kan vi skreddersy ditt arrangement til å nå nye høyder og å sikre suksess!

Vi tilbyr en praktisk beliggenhet når du skal samle møtedeltagere fra hele landet. Vi tilbyr 35 fleksible lokaler som passer arrangementer av alle slag.

Du finner knapt et mer unikt lokale i Oslo enn Justisen. Stedet har fungert som serveringssted i nesten 100 år, og har en helt spesiell atmosfære. Den historiske stemningen er til å ta og føle på, og du blir kastet tilbake til 1920-tallet når du entrer lokalet.

Nedre Løkka tilbyr et unikt møterom i annerledes omgivelser. Lokalet har en lun atmosfære som innbyr til kreativ tenking og gode diskusjoner.