Møtelokale i Oslo - Tips for deg som skal bestille

Når du skal bestille møtelokale i Oslo er det viktig og vite hvor mange deltakere dere blir, slik at du booker et møtelokalet i riktig størrelse, og hvilken teknikk dere trenger. Det er også bra å ha en oversikt på kollektivtilbudet til møtelokalet. Dette er de første tingene som bør være på plass når du skal finne et møtelokale i Oslo til møtet deres. Når det er gjort er også første del av jobben gjort.

Så er det på tide og finne det møtelokalet i Oslo som kan levere etter dine ønsker. Noen møtesteder kan skreddersy hele arrangement utifra deres ønsker, eller de kan komme med tips til kreative løsninger.

Som du kanskje skjønner, så handler mye om å tenke ut formålet med arrangementet, men også om oppfølgingsarbeidet. Noen ganger er disse samlingene rutinemessige, og du glemmer hvorfor de gjennomføres. Dette er en felle du bør unngå og en god metode for det er å tenke på 1) hvordan vil du at deltakerne skal føle seg når de drar hjem, og 2) hva vil du at de skal ta med seg tilbake til jobben og hverdagen.

Møtelokalene i Oslo kan du leie per time, dag eller flere dager. Noen leier kun ut møtelokalet, andre med alt fra møtepakker som inkluderer alle typer fasiliteter, bespising og overnatting.

Send din forespørsel til én eller flere aktører og motta tilbud etter dine ønsker.

Annonse

Stratos Konferanse & Selskapslokaler

Stratos, også kalt byens tak på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler. Få ett lite innblikk i hvordan det ser ut hos oss, og hvilke muligheter man har med våre konferanse– og selskapslokaler.

Ditt søk ga 59 treff

Gamle Museet er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, messe og selskap. I disse lokalene lå Astrup Fearnley Museet før det flyttet til Tjuvholmen. Preget etter museet er diskret flettet sammen med moderne elementer i et av Oslos største og stiligste utleielokaler.

Stratos er et ettertraktet kurs- og konferanselokale som kan brukes til alt innen møte, kurs og konferanse – i tillegg til at lokalene leies ut til private feiringer og firmaevents for 20-280 personer. Med panoramautsikt over hele Oslo fra hele lokalet er du garantert en fantastisk opplevelse.

Oscarsborg festnings særegne beliggenhet i Oslofjorden - bare fem minutters båttur fra Drøbak - gir deg en unik mulighet til å kombinere historiske omgivelser, utsøkte restauranter, innbydende spa og innholdsrike utendørsaktiviteter

Oslo Kongressenter er et topp moderne konferansesenter med perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum. Vi kan tilby over 20 lokaler og skreddersyr alt fra mindre møter til større konferanser, kongresser, ulike eventer og selskaper. Velkommen til Mulighetenes arena!

Samfunnssalen Event & konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det. Salen som er på 540 kvm har et historisk preg og egner seg til møter og arrangementer i alle kategorier. Det være seg konferanse, landsmøte, messe, julebord, sommerfest, bankett, jubileum, konsert, kick off, firmafest eller annet.

Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store og små møter.

Fremtiden starter her. X er et unikt møtesenter, med muligheter hvor nesten bare fantasien kan sette begrensninger. Med mer enn 20 000 m² utstillingsareal under tak, har X gjentatte ganger vært arena for alt fra små businessmøter- til events, store messer, konferanser og TV-produksjoner.

Bøndenes Hus er perfekt for å avholde kurs, kickoff og seminar. Vårt rustikk og sjarmerende bygg ligger i et idyllisk landskap 30 minutter fra Oslo.

Vi tilbyr 499 gjesterom fordelt på 22 etasjer, en sentral beliggenhet kun 500m fra Karl Johans gate og 18 møterom med et areal på over 2.000 Kvm.

Velkommen til konferanse i landlige og historiske omgivelser med sjel. Hos oss er du garantert en unik ramme som du vil huske lenge. På Vinkelgården vil du finne ro til å senke skuldrene og dermed ta de riktige og viktige beslutningene. Her kan du jobbe effektivt med alt du trenger innen audio, visuelt utstyr og trådløst nett.