Sommerfest - By the Sea!

Sommerfest - By the Sea!

Vår sommerkonferansepakke lar deg sette sammen en minneverdig møtepakke der dere har effektive og inspirerende møter i fantastisk skjærgårdsmiljø, og hvor dere kan legge til aktiviteter og opplevelser som gir dere enda mer å bygge videre på når dere er tilbake på jobb.

Sommerfestpakken kan inneholde en koselig grillfest på klippene ved strandkanten her hos oss, eller dere kan nyte av en herlig skalldyrsbuffet direkte på en fiskebåt for å få den genuine skjærgårdsfølelsen. Dette er det perfekte tilfelle for å samle hele gjengen  for en riktig boost med sommerfølsese. Liker dere lekfulle, fysiske og morsomme aktiviteter så har vårt aktivitetsteam en haug av forslag til dere. Vi ordner gjerne alt sammen, så kan du slappe av og fokusere på det du trenger tid til.

I sommerfestpakken inngår:

  • Havnær hotellosji og stor frokostbuffet
  • For- og ettermiddagskaffe med noe godt til
  • Lunsjbuffet inkl måltidsdrikke, dessert og kaffe
  • Konferansemeny, treretters inkl kaffe
  • Konferanselokale
  • Fri parkering

Dere kan i tillegg fritt bruke vårt badeanlegg, sauna og treningslokale. Inngang til SPA kan bookes i tillegg.

Pris fra SEK 1.245/person
For pristilbud, send forespørsel. Les mer om våre konferansepakker på våre nettsider.

TanumStrand har en fantastisk beliggenhet rett ved strandkanten i den vakre Fjällbackaskjærgården, kun ca. 2 timer med bil fra Oslo. Vi er erfarne verter for konferanser i alle størrelser, og tilbyr et variert tilbud av aktiviteter som kan gjøre dine møtedager til årets høydepunkt. Flera av våre gruppe- og konferanserum har dør rett ut på bryggen.

Vår eventhall rommer en hel kongress, og passer også fint til messer og event. Lokker det isteden med brainstorming ved vannkanten, er vårt naust Udden et koselig møterom. Opplev det genuine Bohuslän gjennom å kombinere møtevirksomhet med skjærgårdsturer, hummerfiske eller delta på østers- eller tangskole. Gi kreativiteten en boost med trening og aktiviteter på svaberget og ute i skjærgården, for å så roe ned i vårt SPAHorisont med havet som nærmeste nabo. Med 165 hotellrom, 97 hytter og 1000 sengeplasser, er vi Bohusläns største konferansehotell.

Velkommen til oss!