Clarion Hotel Ernst

Clarion Hotel Ernst

Radhusgaten 2, Kristiansand

Det å bo på Clarion Hotel Ernst skal være en opplevelse. Ikke bare bor man i et hus der det har vært drevet hotell siden 1859, men man skal også kunne føle at det er kultur og tradisjoner i veggene. Vårt mål er å skape en opplevelse for deg som gjest om du bor her for første gang eller du er en av våre mange stamgjester som bor her gang på gang.

Vi skal gjøre vårt beste på å ivareta de tradisjoner som er bygget opp rundt Clarion Hotel Ernst gjennom snart 150 år med hotell drift, jeg vet at det er de ansatte som hverdag møter deg som gjest som utgjør forskjellen på et godt hotell opphold.

Vi har på vårt hotell et stort fokus blant våre ansatte på nettopp dette, vi jobber hver dag med å finne ut nye ting som kan gjøre ditt opphold hos oss bedre og slik at du når du skal velge hotell i Kristiansand har et hotell i tankene, nemlig Clarion Hotel Ernst.

Så på vegne av meg selv, våre ansatte i husøkonom avdelingen, våre ansatte i restaurant og bar avdelingene, våre resepsjonister, våre booking og salg medarbeidere, våre ansatte i teknisk avdeling, våre Kurs og konferanse ansatte, våre ansatte i administrasjonen, ønsker jeg deg et uforglemmelig opphold hos oss i sentrum av Kristiansand.

Kapasitet

Flotte lokaler og møterom står klart til din disposisjon. Lokalene er i tillegg behagelig og praktisk utrustet, og våre kursverter gjør alltid sitt ytterste for at du skal være fornøyd. Salene og møterommene ligger i en egen konferansefløy på hotellet. Her finnes en pausefoajé hvor servering av mat og drikke er mulig.

Event, arrangement og selskap

Vi koser oss med selskapeligheter - gjør du?

Hvert arrangement er forskjellig, enten det er snakk om feiring av jubileer, konfirmasjoner, barndåp, bursdagsparty eller bryllup. Vi sørger for at nettopp din fest blir til i den for du ønsker det. Clarion Hotel Ernst - en skal velge blandt de beste.
>br> - Bryllup
- Konfirmasjon
- Barnedåp
- Catering
- Teambuilding
- Bursdag
- Firmafester/Jubileer

Restaurant og bar

Restauranthuset Ernst

Restauranthuset Ernst har det brede utvalget innenfor mat, drikke og underholdning.

Vi er opptatt av tilrettelegge ønsker og behov fra gjesten, derfor har vi ulike tilbud og muligheter som passer akkurat for deg.

Brasserie La mere Cathrine
Restauranten
Restauranten har lang historie og tradisjoner innenfor mat og drikke. Vi serverer lunsj retter, Dagens rett og A `la carte menyer. Stedet har også byens beste vinkjeller, hvor du kan velge av dine favoritter eller prøve noe helt nytt. Restauranten er tilrettelagt både små og store arrangementer og ligger i atriet, midt i hotellets hjerte. Stedet har hyggelige og intime omgivelser, og vårt erfarne personale tilrettelegger for gjesten som gir en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Kjøkkenet
Kjøkkenet har lang erfaring med kulinariske tradisjoner til de fleste anledninger. Kjøkkensjefen vår er glad i utfordringer og vil til enhver tid tilberede deilige smaksopplevelser. Han sammen med vår erfarne kjøkkenstab lager de utrolige matretter på lunsj menyen, a la carte menyen og dagen rett, og om er det spesielle ønsker vil de selvsagt bli oppfylt.

Åpningstider
Mandag-lørdag 11.00-23.00
Søndag 17.00-22.00

Børsen Bar
Lobbybaren i hjertet av hotellet
Børsen Bar er en intim bar like ved restauranten i atriet, stedet har en lun atmosfære og en har muligheten til å slappe av, lese dagens aviser, spille spill og møte andre venner og hotellgjester. Baren er et naturlig møte sted for aperitiff. Bartenderen sørger alltid for at du har det du trenger, og ikke glem "AfterWork" hver fredag fra kl. 17.00 - 20.00 med deilig Tapasbuffet og drikke.

Åpningstider:
Mandag til torsdag: kl. 16.00 - 24.00
Fredag og lørdag: kl. 17.00 - 02.00

Dr. Fjeld pianobar
Dr. Fjeld hånd plukker de beste pianister verden over. Vi plasserer dem bak ett piano i en av de beste barene i Kristiansand som skaper en stemning du skal lete lenge etter, de synger og spiller gamle og nye hits fra det beste musikkverdenen har skapt.

Club Ernst
For dem som ønsker liv og moro er club Ernst stedet. Club Ernst ligger sentralt og inneholder bar med flinke bartendere og godt drikkeutvalg. DJ spiller variert musikk og har en gjennomtenkt musikk profil, som gjør at du raskt blir revet med. Her kan alle over 23 år oppleve det levende og pulserende nattlivet i Kristiansand.

Åpningstider:
Fredag og lørdag: kl. 22.30 - 03.30
>br> Africa Bar
Afrika Bar har en tropisk atmosfære utendørs. Baren har et godt utvalg av drinker og en har muligheten til å danse under åpen himmel eller nyte oasen med sofagrupper. Holder åpent i regntiden, det er frisk luft til alle. Et must. For alle som søker en himmelsk opplevelse og en rytmisk kveld er Africa Bar stedet.

Åpningstider:
Fredag og lørdag: kl. 22.30 - 03.30

INGEN SERVERING i VINTERSESONGEN

Konferansekapasitet

Grupperom
8
Kino
330
Klasse
250
U-bord
60
Styrebord
60
Bankett
270
Stående mingel
500

Hotellkapasitet

200
Hotellrom
7
Leiligheter
500
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Lobbybar
Parkering
Relax avdeling
Restaurant
Romservice
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Gokart
Matlagningskurs
Rafting

Beliggenhet

Flyplass
20km
Flybuss
100m
Golfbane
20km
Badestrand
1km