Konferanselokaler, konferansehotell og møterom i Viken

For møter, konferanser, event, kick off eller andre typer av arrangement i Viken. 

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte møte - og konferansesteder i Viken

EVENT.NO - Eventbyrået som leverer kundene unike opplevelser!
EVENT.NO - Eventbyrået som leverer kundene unike opplevelser!
Vi gir dere inspirerende opplevelser med det lille ekstra fra start til slutt på konferanser, møter, kurs, firma- og kundearrangementer.
Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen
Praktisk beliggenhet når du skal samle møtedeltagere fra hele landet. Vi tilbyr 36 fleksible lokaler. 100 meter gangavstand flyplass, flytog og buss.
Quality Hotel Expo
Quality Hotel Expo
Med den vakre Oslofjorden som bakgrunn, 12 fleksible møterom, kun få minutter fra Oslo sentrum og 40 minutter fra Gardermoen flyplass - er Quality Hotel Expo™ på Fornebu det perfekte sted for inspirerende møter og konferanser!

Konferanse i Viken

På Konferanse.no finner du alltid ett bra utvalg av konferansesteder i Viken som passer for deres neste møte, konferanse eller event. Om du er ute etter et mindre møterom, større konferanselokale eller et konferansehotell i Viken så finner du det her.

Du får alltid den beste prisen på ditt møterom, konferansehotell eller konferanselokale i Viken på Konferanse.no, da vi ikke er et mellomledd mellom deg og konferansestedet, vi formidler kun forespørselen. 

Det skal alltid hva enkelt og raskt finne og bestille det konferanselokalet eller møterommet som passer dere arrangement i Viken. Du kan enkelt søke frem til det konferansestedet som passer dine kriterier, og deretter velge og sende din forespørsel til en eller flere steder samtidig.

Et utvalg av våre møte- og konferansesteder i Viken