Haakon Vll gate 2

Haakon Vll gate 2

Haakon V11 gate 2, Oslo

Velkommen til Haakon VII's gate  – din forretningshub i Oslos mest attraktive finansdistrikt! Braathen Eiendom presenterer stolt Haakon VII gate 2, et representativt bygg strategisk plassert i hjertet av Oslos mest ettertraktede finansdistrikt. Med førsteklasses fasiliteter og en enestående beliggenhet, er dette stedet ideelt for alle dine forretningsbehov og arrangementer.

Kapasitet

Haakon VII's gate  tilbyr fleksible møtefasiliteter med et moderne auditorium, et elegant eventlokale og fire møterom som kan romme fra 6 til 11 personer. Restaurant Haakon har sitteplasser for ca. 100 personer og kan huse ca. 150 personer for mingling.

Fasiliteter

Bygget har toppmoderne fasiliteter, inkludert møterom med videokonferanseutstyr, gratis kaffe, te og Pure water. Det finnes også et auditorium med eget mingleareal for større presentasjoner og seminarer, samt Restaurant Haakon som tilbyr både lunsjbuffet og mulighet for eksklusive kveldsarrangementer.

Aktiviteter

Haakon VII gate 2 er designet for å møte alle forretningsbehov med fasiliteter som gir rom for møter, seminarer, presentasjoner, og sosiale arrangementer. Gjestene kan nyte en deilig lunsjbuffet, delta i seminarer i auditoriet, og mingle i elegante omgivelser.Med sine fleksible møtefasiliteter og eksklusive restaurant og bar, er Haakon VII gate 2 ideelt for alle typer arrangementer, inkludert forretningsmøter, seminarer, presentasjoner, og sosiale sammenkomster. Auditoriet med eget mingleareal gir en ypperlig ramme for større arrangementer.

Event, arrangement og selskap

Med sine fleksible møtefasiliteter og eksklusive restaurant og bar, er Haakon VII's gate ideelt for alle typer arrangementer, inkludert forretningsmøter, seminarer, presentasjoner, og sosiale sammenkomster. Auditoriet med eget mingleareal gir en ypperlig ramme for større arrangementer.

Restaurant og bar

Restaurant Haakon, lokalisert på gateplan, byr på en intim atmosfære med sitteplasser for ca. 100 personer og kapasitet til å huse ca. 150 personer for mingling. Restauranten tilbyr en omfattende møtematmeny og en herlig atmosfære med et bar- og buffetområde, perfekt for både daglige måltider og eksklusive kveldsarrangementer.

Konferansekapasitet

Møterom
7
Kino
54
Styrebord
20
Stående mingel
150

Fasiliteter

Bar
Cafe
Flipchart/whiteboard
Flip-over
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Lyssystem (SONOS)
Mikrofon
Parkering
Projektor / TV
Restaurant
Rullestolvennlig
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Beliggenhet

Haakon VII gate 2 ligger strategisk plassert i hjertet av Oslos mest ettertraktede finansdistrikt, med enkel tilgang til kollektivtransport og byens fasiliteter. Dette gjør det lett for både lokale og tilreisende å finne veien til denne forretningshuben.

Flyplass
5.1km
Togstasjon
300m
Flytog
300m
Flybuss
300m
Sentrum
300m
Parkering
10m