Eventbyrå i Oslo

Event.no

Event.no er et eventbyrå i Oslo som gir deg idéer, inspirasjon og totalløsninger innenfor event, konferanser og firmaturer.

Grunntanken handler om å levere kundene våre unike opplevelser produsert med passion og personlighet. Våre prosjektledere loser og arbeider deg gjennom hele prosjektet fra idéskisse til gjennomføring. Vi hjelper dere med å gi deltakerne en inspirerende opplevelse med det lille ekstra fra start til slutt på konferanser, møter, teambulding aktiviteter, firmaarrangement, kundearrangementer, firmaturer etc. Med kunnskap om unike lokaler, fantastiske medarbeidere, og utrolige leverandører gir vi deg og dine deltakere en minneverdig opplevelse. Vi kan bistå dere gjennom hele prosessen fra start til slutt eller bare med deler av arrangementet – det er opptil dere. Vår oppgave uansett størrelse og omfang er å være en god, idérik og inspirerende eventsamarbeidspartner.

Kontakt oss for å finne mer ut om hvordan vi kan hjelpe deg. Telefon: 47 67 13 43 00 ( tast 1 ) eller send oss en forespørsel.