Konferanselokale i Oslo

I Oslo finnes det en jungel av tilbydere av konferanselokaler, vi har gjort jobben din enklere og samlet de beste konferanselokalene i Oslo på ett sted.

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte konferanselokaler i Oslo

Oslo Event Hub - byOSLO
Oslo Event Hub - byOSLO
På Oslo Event Hub er det kun fantasien som setter grenser! Dette eventlokalet på 2000 kvm er helt unikt, nyoppusset og ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Lokalet har totalt en kapasitet på opptil 850 gjester, og kan ta absolutt alt av eventer. Både fysiske, hybride og digitale.
Karl Johans Gate 37
Karl Johans Gate 37
Perfekt til møter og selskaper hvor du ønsker nærhet til sentrum, lokalet er trendy, herskapelig, rent, god atmosfære, store vinduer og sømløse løsninger.
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
Konferansepakker fra 495,- per person. Perfekt beliggenhet i marka for aktiviteter. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fantastisk panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord.
S4 Oslo Roof Top
S4 Oslo Roof Top
På Roof Topen i Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste møte- og selskapslokaler med panoramautsikt. Du har utsikt over Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg får du sjøutsikt.
Samfunnssalen Arrangement- og Møtesenter
Samfunnssalen Arrangement- og Møtesenter
Samfunnssalen er en konferanse- og eventarena midt i Oslo sentrum med lang erfaring, historie i veggene og ansatte som legger hele hjertet sitt i å gi deg en god opplevelse.
Nedre Løkka møterom og selskapslokale - byOSLO
Nedre Løkka møterom og selskapslokale - byOSLO
Nedre Løkka tilbyr et unikt møterom i annerledes omgivelser. Passer perfekt for deg som skal arrangere styremøte, seminar eller frokostmøte. Lokalet har en lun atmosfære som innbyr til kreativ tenking og gode diskusjoner.
Oslo Militære Samfund
Oslo Militære Samfund
Våre konferanselokaler har alt du trenger til kurs og konferanse. Dersom du skal holde konferansen i Oslo, er Oslo Militære Samfund midt i blinken. Vi holder til nærmest midt i Oslo sentrum, med kort vei fra kollektiv transport.
Michaels - byOSLO
Michaels - byOSLO
Enten du planlegger en konferanse, møte, privat selskap eller bare ønsker en avslappet lunsj eller en livlig middag, er Michaels stedet der du både kan utforske de nydelige smakene fra Middelhavet og skape flotte arrangementer i unike lokaler.

Konferanselokale Oslo

Ditt ideelle konferanselokale i Oslo er kun noen klikk unna! Her på Konferanse.no, har vi et stort utvalg av konferanselokaler i Oslo - store og små, moderne og tradisjonelle, i toppetasjer og på bakkenivå, med konferansepakker og uten konferansepakker. Du vil raskt se at utvalget av Konferanselokaler i Oslo leverer både bredt og bra. 

Konferanselokalene i Oslo gjenspeiler hovedstadens inspirerende mangfold, det er noe du virkelig bør dra nytte av. Det er naturlig å starte planleggingen med å innhente informasjon om hvor mange dere blir og hvilket budsjett du har. Når det er på plass har du allerede inkludert noen alternativer og ekskludert andre. Deretter fortsetter du med å gjøre deg opp noen tanker om hvor lenge lokalet må leies, om det er ønskelig med bespisning, har lokalet de tekniske fasilitetene som er nødvendig for gjennomføringen etc. 

Flere av tilbyderne av konferanselokaler i Oslo fører ulike 'tilbud' eller 'pakker', det være seg halvdags-/heldagspakker, med og uten overnatting, mulighet for aktiviteter, planleggere som ordner med alt for dere på forhånd, og alt dette til ulike priser. I noen tilfeller kan det være at du ønsker noe helt enkelt og  funksjonelt, hvor du selv kan ordne med mat eller andre ting som er av behov – hvis budsjettet er stramt er dette en ypperlig løsning. 

Vi anbefaler å sende ut forespørsel til flere av tilbyderne som du finner aktuelle - du sender ut dine ønsker og mottar et uforpliktende tilbud tilbake. På den måten kan du sammenligne de ulike aktørene, og gå for den som treffer dine behov best denne gangen. Neste gang kan det selvsagt være noe helt annet du er ute etter, eller andre kriterier du jobber ut i fra og da kan du enkelt gjøre prosessen på nytt. Hvert arrangement er unikt, så velg et konferanselokale i Oslo som komplimenterer og inspirerer for nettopp denne gjennomføringen. Hver gang.

Lokaltyper for alle anledninger

Møterom i Oslo

Møterom i Oslo

Møtelokale i Oslo

Møtelokale i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Eventlokale i Oslo

Eventlokale i Oslo

Messelokaler i Oslo

Messelokaler i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Kongressenter i Oslo

Kongressenter i Oslo

Et utvalg av våre konferanselokaler i Oslo