Konferanselokale i Oslo

I Oslo finnes det en jungel av tilbydere av konferanselokaler, vi har gjort jobben din enklere og samlet de beste konferanselokalene i Oslo på ett sted.

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte konferanselokaler i Oslo

Karl Johans Gate 37
Karl Johans Gate 37
Perfekt til møter og selskaper hvor du ønsker nærhet til sentrum, lokalet er trendy, herskapelig, rent, god atmosfære, store vinduer og sømløse løsninger.
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
Konferansepakker fra 495,- per person. Perfekt beliggenhet i marka for aktiviteter. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fantastisk panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord.
Oslo Event Hub - byOSLO
Oslo Event Hub - byOSLO
På Oslo Event Hub er det kun fantasien som setter grenser! Dette eventlokalet på 2000 kvm er helt unikt, nyoppusset og ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Lokalet har totalt en kapasitet på opptil 850 gjester, og kan ta absolutt alt av eventer. Både fysiske, hybride og digitale.
Vulkan Arena
Vulkan Arena
Blackboxen Vulkan Arena er Norges råeste intimarena med kapasitet på 650 personer. Arenaen er godt egnet for alt fra konserter til møter, konferanser, workshops, seminarer, selskap, tv-innspilling og messer.
Stortingsgaten 4 Roof Top
Stortingsgaten 4 Roof Top
På Roof Topen i Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste møte- og selskapslokaler med panoramautsikt. Du har utsikt over Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg får du sjøutsikt.
Nedre Løkka møterom og selskapslokale - byOSLO
Nedre Løkka møterom og selskapslokale - byOSLO
Nedre Løkka tilbyr et unikt møterom i annerledes omgivelser. Passer perfekt for deg som skal arrangere styremøte, seminar eller frokostmøte. Lokalet har en lun atmosfære som innbyr til kreativ tenking og gode diskusjoner.
Telegrafen Oslo
Telegrafen Oslo
På Telegrafen Oslo kan vi tilrettelegge for alle typer møter og vi tilpasser møteroms oppsettet etter dine ønsker. Vi har kapasitet fra alt fra 2 til 250 personer, men kan også tilby plass til større arrangementer. I tillegg til 6 unike møterom kan vi også by på 3 separate barer og en restaurant.
Christiania Teater Scene
Christiania Teater Scene
I hjertet av Oslo finner du sagnomsuste Christiania Teater! Nydelige lokaler, perfekt for events, konferanser, banketter og sceneproduksjoner.
Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen
Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen
Praktisk beliggenhet når du skal samle møtedeltagere fra hele landet. Vi tilbyr 36 fleksible lokaler. 100 meter gangavstand flyplass, flytog og buss.
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo
Det ideelle stedet for enhver type arrangement, enten du planlegger et møte for 2 eller 1100 personer. Hotellets beliggenhet midt i sentrum gjør det lett tilgjengelig for alle møtedeltakere og gjester.
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Perfekt beliggenhet kun 500 meter fra Karl Johans gate og kun en kort spasertur fra Nationaltheatret stasjon. 16 møterom med et areal på over 2.000 Kvm.
Oslo Militære Samfund
Oslo Militære Samfund
Våre konferanselokaler har alt du trenger til kurs og konferanse. Dersom du skal holde konferansen i Oslo, er Oslo Militære Samfund midt i blinken. Vi holder til nærmest midt i Oslo sentrum, med kort vei fra kollektiv transport.

Konferanselokale Oslo

Ditt ideelle konferanselokale i Oslo er kun noen klikk unna! Her på Konferanse.no, har vi et stort utvalg av konferanselokaler i Oslo - store og små, moderne og tradisjonelle, i toppetasjer og på bakkenivå, med konferansepakker og uten konferansepakker. Du vil raskt se at utvalget av Konferanselokaler i Oslo leverer både bredt og bra. 

Konferanselokalene i Oslo gjenspeiler hovedstadens inspirerende mangfold, det er noe du virkelig bør dra nytte av. Det er naturlig å starte planleggingen med å innhente informasjon om hvor mange dere blir og hvilket budsjett du har. Når det er på plass har du allerede inkludert noen alternativer og ekskludert andre. Deretter fortsetter du med å gjøre deg opp noen tanker om hvor lenge lokalet må leies, om det er ønskelig med bespisning, har lokalet de tekniske fasilitetene som er nødvendig for gjennomføringen etc. 

Flere av tilbyderne av konferanselokaler i Oslo fører ulike 'tilbud' eller 'pakker', det være seg halvdags-/heldagspakker, med og uten overnatting, mulighet for aktiviteter, planleggere som ordner med alt for dere på forhånd, og alt dette til ulike priser. I noen tilfeller kan det være at du ønsker noe helt enkelt og  funksjonelt, hvor du selv kan ordne med mat eller andre ting som er av behov – hvis budsjettet er stramt er dette en ypperlig løsning. 

Vi anbefaler å sende ut forespørsel til flere av tilbyderne som du finner aktuelle - du sender ut dine ønsker og mottar et uforpliktende tilbud tilbake. På den måten kan du sammenligne de ulike aktørene, og gå for den som treffer dine behov best denne gangen. Neste gang kan det selvsagt være noe helt annet du er ute etter, eller andre kriterier du jobber ut i fra og da kan du enkelt gjøre prosessen på nytt. Hvert arrangement er unikt, så velg et konferanselokale i Oslo som komplimenterer og inspirerer for nettopp denne gjennomføringen. Hver gang.

Lokaltyper for alle anledninger

Møterom i Oslo

Møterom i Oslo

Møtelokale i Oslo

Møtelokale i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Eventlokale i Oslo

Eventlokale i Oslo

Messelokaler i Oslo

Messelokaler i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Kongressenter i Oslo

Kongressenter i Oslo

Et utvalg av våre konferanselokaler i Oslo