Konferanselokale i Oslo

I Oslo finnes det en jungel av tilbydere av konferanselokaler, vi har gjort jobben din enklere og samlet de beste konferanselokalene i Oslo på ett sted.

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte konferanselokaler i Oslo

Ingeniørenes Hus Møtesenter
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig sal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter, er dette et enkelt valg for store og små møter.
Karl Johans Gate 37
Karl Johans Gate 37
Perfekt til møter og selskaper hvor du ønsker nærhet til sentrum, lokalet er trendy, herskapelig, rent, god atmosfære, store vinduer og sømløse løsninger.
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
Konferansepakker fra 495,- per person. Perfekt beliggenhet i marka for aktiviteter.
Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale
Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale
Et unikt konferanse - og selskapslokale i Oslo. Konferansesenteret strekker seg over 3 etasjer og er på nesten 2000 m2. Med flere store saler, møterom og mindre grupperom.
Vulkan Arena
Vulkan Arena
Blackboxen Vulkan Arena er Norges råeste intimarena med kapasitet på 650 personer. Arenaen er godt egnet for alt fra konserter til møter, konferanser, workshops, seminarer, selskap, tv-innspilling og messer.
Stortingsgaten 4 Roof Top
Stortingsgaten 4 Roof Top
På Roof Topen i Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste møte- og selskapslokaler med panoramautsikt. Du har utsikt over Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg får du sjøutsikt.

Konferanselokale Oslo

Ditt ideelle konferanselokale i Oslo er kun noen klikk unna! Her på Konferanse.no, har vi et stort utvalg av konferanselokaler i Oslo - store og små, moderne og tradisjonelle, i toppetasjer og på bakkenivå, med konferansepakker og uten konferansepakker. Du vil raskt se at utvalget av Konferanselokaler i Oslo leverer både bredt og bra. 

Konferanselokalene i Oslo gjenspeiler hovedstadens inspirerende mangfold, det er noe du virkelig bør dra nytte av. Det er naturlig å starte planleggingen med å innhente informasjon om hvor mange dere blir og hvilket budsjett du har. Når det er på plass har du allerede inkludert noen alternativer og ekskludert andre. Deretter fortsetter du med å gjøre deg opp noen tanker om hvor lenge lokalet må leies, om det er ønskelig med bespisning, har lokalet de tekniske fasilitetene som er nødvendig for gjennomføringen etc. 

Flere av tilbyderne av konferanselokaler i Oslo fører ulike 'tilbud' eller 'pakker', det være seg halvdags-/heldagspakker, med og uten overnatting, mulighet for aktiviteter, planleggere som ordner med alt for dere på forhånd, og alt dette til ulike priser. I noen tilfeller kan det være at du ønsker noe helt enkelt og  funksjonelt, hvor du selv kan ordne med mat eller andre ting som er av behov – hvis budsjettet er stramt er dette en ypperlig løsning. 

Vi anbefaler å sende ut forespørsel til flere av tilbyderne som du finner aktuelle - du sender ut dine ønsker og mottar et uforpliktende tilbud tilbake. På den måten kan du sammenligne de ulike aktørene, og gå for den som treffer dine behov best denne gangen. Neste gang kan det selvsagt være noe helt annet du er ute etter, eller andre kriterier du jobber ut i fra og da kan du enkelt gjøre prosessen på nytt. Hvert arrangement er unikt, så velg et konferanselokale i Oslo som komplimenterer og inspirerer for nettopp denne gjennomføringen. Hver gang.

Lokaltyper for alle anledninger

Møterom i Oslo

Møterom i Oslo

Møtelokale i Oslo

Møtelokale i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Eventlokale i Oslo

Eventlokale i Oslo

Messelokaler i Oslo

Messelokaler i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Kongressenter i Oslo

Kongressenter i Oslo

Et utvalg av våre konferanselokaler i Oslo