Oslo Event Hub - byOSLO

Oslo Event Hub - byOSLO

Dronningens gate 4, Oslo

På Oslo Event Hub er det kun fantasien som setter grenser!
Lokalet på 2000 kvm, fordelt på 3 etasjer, finner du i hjertet av Oslo sentrum – byen som har noe for alle og tilbyr uendelige muligheter.
Vårt viktigste oppdrag er å skape ekstraordinære arrangementer og kvalitetsopplevelser sammen med og for kundene våre.
For opplevelser er best når man deler dem med andre! 

Lokalet er utrolig fleksibelt og kan disponeres på ulike måter. Her er det mulighet til alt fra store konferanser til parallellkonferanser og mindre workshops/foredrag i de ulike rommene.

Oslo Event Hubs lokaler kan brukes til alle typer events:

-          Kurs og konferanser

-          Workshops og Kick-offs

-          Messer og utstillinger

-          Møter og seminarer

-          Frokostmøter og foredrag

-          Mottakelser og produktlanseringer (Her kan man til og med kjøre inn biler)

-          Firmafester, julebord og sommerfest

-          Konserter og Moteshow

           + + + 

Vi har alle fasiliteter, iøynefallende lysinnstallasjoner og toppmoderne teknisk utstyr. 

Kapasitet

Oslo Event Hub har en total kapasitet på opptil 850 personer.

Da lokalet består av flere områder og saler, kan enten hele lokalet brukes samlet, eller kun deler av det. Alt etter antall personer og hva man ønsker og har behov for. Lokalet passer f.eks like fint til en gruppe på 100, som til en gruppe på 500. Her kan man også tilpasse type oppsett etter ønsker og behov. Mulighetene er uendelige!

I Hovedsalen kan man f.eks ha 400 personer på langbord, mens med runde bord er det 250. I kinooppsett er det plass til 500.
I Big Time er det mulig med 130 personer på langbord og 90 personer på med runde bord. I kinooppsett, 200 personer.

Benyttes hele lokalet, kan vi f.eks dekke lekkert opp til 600 personer på langbord. Det aller meste er mulig!

Fasiliteter

På Oslo Event Hub kan du få et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Lokalet strekker seg over 3 etasjer og har flere store saler og områder, pluss mindre rom til disposisjon. Du kan leie lokalet eksklusivt og får hjelp av en eventplanlegger med alt fra A til Å.

Flere store saler åpner også for parallellkonferanser eller workshops med ulike temaer. 
Lokalet er utstyrt med både teleslynge, flere projektorer, lerret, streamingmuligheter og toppmoderne lyd- og lysanlegg. Med brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2 kan Oslo Event Hub også huse messer, produktlanseringer og utstillinger. Det er til og med mulig å kjøre biler inn i lokalet!

Oslo Event Hub kan leies hele eller deler av dagen, men passer også perfekt til heldagsarrangement med avsluttende middag og fest på kvelden. Lokalet er stort og åpent med en herlig atmosfære for banketter. Scenene kan også brukes til underholdning med f.eks. artister og band eller standupkomikere e.l. Vi bistår med å finne den rette underholdningen for å sette den perfekte stemningen for ditt event!

Aktiviteter

Oslo Event Hub har mange gode samarbeidspartnere, og kan hjelpe deg med å finne både hoteller i området og aktiviteter før, under eller etter arrangementet. Enten rundt om i vår flotte by eller som arrangeres inne i lokalet.

Event, arrangement og selskap

Oslo Event Hub fungerer like godt som et selskapslokale som konferanselokale. Her kan man avslutte konferansen eller fagdagen med en festmiddag/bankett, men det er også mulig å leie lokalet som selskapslokale til julebord, sommerfest, bryllup, firmafest og andre festligheter. 

Restaurant og bar

Vi tilbyr pakker både for dag og kveld og hvor man kan velge mellom ulike deilige menyer som passer akkurat til det opplegget dere ønsker. Enten det være seg konferansepakke med håndmat eller buffet til konferansen eller klassisk 3-retters middag eller sittende eller stående tapasmeny på kvelden. Er eventet mer et type mingelevent, kan kanskje fingermat eller canapeer være det riktige valget.

Oslo Event Hub har full skjenkebevilling til klokken 03:00 og vi har f.eks forskjellige vinpakker som passer til valget deres av meny, i tillegg til flere barer som vi kan plasserer akkurat der de passer best i forhold oppsett og behov.

Konferanse- og møterom

Big Time
Big Time
Bankett
130
Kino
200
Klasserom
70
U-bord
-
Møtebord
50
Mottagelse
300
Hovedsalen
Hovedsalen
Bankett
400
Kino
500
Klasserom
200
U-bord
-
Møtebord
100
Mottagelse
550
Backstage
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
4
Mottagelse
-
Styrerom
Bankett
-
Kino
25
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
8
Mottagelse
-

Beliggenhet

Oslo Event Hub har sentral beliggenhet og ligger i Dronningens gate 4. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og ca. 5 minutters gange til Oslo S.

Flyplass
50km
Flytog
700m
Flybuss
800m
Parkering
100m