Møtelokale i Oslo

Her finner du tips og de beste møtelokalene i Oslo på ett sted. Møtelokalene kan du leie per time, dag eller flere dager.

 

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte møtelokaler i Oslo

Oslo Event Hub - byOSLO
Oslo Event Hub - byOSLO
På Oslo Event Hub er det kun fantasien som setter grenser! Dette eventlokalet på 2000 kvm er helt unikt, nyoppusset og ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Lokalet har totalt en kapasitet på opptil 850 gjester, og kan ta absolutt alt av eventer. Både fysiske, hybride og digitale.
Karl Johans Gate 37
Karl Johans Gate 37
Perfekt til møter og selskaper hvor du ønsker nærhet til sentrum, lokalet er trendy, herskapelig, rent, god atmosfære, store vinduer og sømløse løsninger.
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
Konferansepakker fra 495,- per person. Perfekt beliggenhet i marka for aktiviteter. Sporten ligger plassert på toppen av Holmenkollen med en fantastisk panoramautsikt over hele indre Oslo-fjord.
S4 Oslo Roof Top
S4 Oslo Roof Top
På Roof Topen i Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste møte- og selskapslokaler med panoramautsikt. Du har utsikt over Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg får du sjøutsikt.
Samfunnssalen Arrangement- og Møtesenter
Samfunnssalen Arrangement- og Møtesenter
Samfunnssalen er en konferanse- og eventarena midt i Oslo sentrum med lang erfaring, historie i veggene og ansatte som legger hele hjertet sitt i å gi deg en god opplevelse.
Nedre Løkka møterom og selskapslokale - byOSLO
Nedre Løkka møterom og selskapslokale - byOSLO
Nedre Løkka tilbyr et unikt møterom i annerledes omgivelser. Passer perfekt for deg som skal arrangere styremøte, seminar eller frokostmøte. Lokalet har en lun atmosfære som innbyr til kreativ tenking og gode diskusjoner.
Oslo Militære Samfund
Oslo Militære Samfund
Våre konferanselokaler har alt du trenger til kurs og konferanse. Dersom du skal holde konferansen i Oslo, er Oslo Militære Samfund midt i blinken. Vi holder til nærmest midt i Oslo sentrum, med kort vei fra kollektiv transport.
Michaels - byOSLO
Michaels - byOSLO
Enten du planlegger en konferanse, møte, privat selskap eller bare ønsker en avslappet lunsj eller en livlig middag, er Michaels stedet der du både kan utforske de nydelige smakene fra Middelhavet og skape flotte arrangementer i unike lokaler.
Christiania Qvartalet Møtesenter
Christiania Qvartalet Møtesenter
Lyse lokaler, selskapslokale med glasstak og flotte møterom sentralt i Kvadraturen i Oslo. Christiania Qvartalet Møtesenter har 13 møterom i ulike størrelser inkludert et auditorium for inntil 99 deltagere

Møtelokale i Oslo

Når du skal bestille møtelokale i Oslo er det viktig og vite hvor mange deltakere dere blir, slik at du booker et møtelokalet i riktig størrelse, og hvilken teknikk dere trenger. Det er også bra å ha en oversikt på kollektivtilbudet til møtelokalet. Dette er de første tingene som bør være på plass når du skal finne et møtelokale i Oslo til møtet deres. Når det er gjort er også første del av jobben gjort.

Så er det på tide og finne det møtelokalet i Oslo som kan levere etter dine ønsker. Noen møtesteder kan skreddersy hele arrangement utifra deres ønsker, eller de kan komme med tips til kreative løsninger.

Som du kanskje skjønner, så handler mye om å tenke ut formålet med arrangementet, men også om oppfølgingsarbeidet. Noen ganger er disse samlingene rutinemessige, og du glemmer hvorfor de gjennomføres. Dette er en felle du bør unngå og en god metode for det er å tenke på 1) hvordan vil du at deltakerne skal føle seg når de drar hjem, og 2) hva vil du at de skal ta med seg tilbake til jobben og hverdagen.

Møtelokalene i Oslo kan du leie per time, dag eller flere dager. Noen leier kun ut møtelokalet, andre med alt fra møtepakker som inkluderer alle typer fasiliteter, bespising og overnatting.

Send din forespørsel til én eller flere aktører og motta tilbud etter dine ønsker.

Lokaltyper for alle anledninger

Møterom i Oslo

Møterom i Oslo

Konferanselokale i Oslo

Konferanselokale i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Eventlokale i Oslo

Eventlokale i Oslo

Messelokaler i Oslo

Messelokaler i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Kongressenter i Oslo

Kongressenter i Oslo

Et utvalg av våre møtelokaler i Oslo