Møtelokale i Oslo

Her finner du tips og de beste møtelokalene i Oslo på ett sted. Møtelokalene kan du leie per time, dag eller flere dager.

 

Vennligst velg en destinasjon først

Anbefalte møtelokaler i Oslo

Ingeniørenes Hus Møtesenter
Ingeniørenes Hus Møtesenter
Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig sal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter, er dette et enkelt valg for store og små møter.
Karl Johans Gate 37
Karl Johans Gate 37
Perfekt til møter og selskaper hvor du ønsker nærhet til sentrum, lokalet er trendy, herskapelig, rent, god atmosfære, store vinduer og sømløse løsninger.
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
SPORTEN Konferanse og Selskapslokaler
Konferansepakker fra 495,- per person. Perfekt beliggenhet i marka for aktiviteter.
Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale
Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale
Et unikt konferanse - og selskapslokale i Oslo. Konferansesenteret strekker seg over 3 etasjer og er på nesten 2000 m2. Med flere store saler, møterom og mindre grupperom.
Sjølyst Møtesenter
Sjølyst Møtesenter
Byens fineste møterom! Vi har nyteknologi, høy standard og service i en unik atmosfære, for å gi deg en perfekt møte/konferanseopplevelse. Workshop/kurs/digitalemøter? Vi tilretterlegger etter dine behehov. 3 min gange til kollektivt knutepunkt Skøyen stasjon med flytog, tog, taxi, buss og trikk.
Stortingsgaten 4 Roof Top
Stortingsgaten 4 Roof Top
På Roof Topen i Stortingsgaten 4 finner du Oslos flotteste møte- og selskapslokaler med panoramautsikt. Du har utsikt over Stortinget, Karl Johans Gate, Holmenkollen, Slottet og i tillegg får du sjøutsikt.

Møtelokale i Oslo

Når du skal bestille møtelokale i Oslo er det viktig og vite hvor mange deltakere dere blir, slik at du booker et møtelokalet i riktig størrelse, og hvilken teknikk dere trenger. Det er også bra å ha en oversikt på kollektivtilbudet til møtelokalet. Dette er de første tingene som bør være på plass når du skal finne et møtelokale i Oslo til møtet deres. Når det er gjort er også første del av jobben gjort.

Så er det på tide og finne det møtelokalet i Oslo som kan levere etter dine ønsker. Noen møtesteder kan skreddersy hele arrangement utifra deres ønsker, eller de kan komme med tips til kreative løsninger.

Som du kanskje skjønner, så handler mye om å tenke ut formålet med arrangementet, men også om oppfølgingsarbeidet. Noen ganger er disse samlingene rutinemessige, og du glemmer hvorfor de gjennomføres. Dette er en felle du bør unngå og en god metode for det er å tenke på 1) hvordan vil du at deltakerne skal føle seg når de drar hjem, og 2) hva vil du at de skal ta med seg tilbake til jobben og hverdagen.

Møtelokalene i Oslo kan du leie per time, dag eller flere dager. Noen leier kun ut møtelokalet, andre med alt fra møtepakker som inkluderer alle typer fasiliteter, bespising og overnatting.

Send din forespørsel til én eller flere aktører og motta tilbud etter dine ønsker.

Lokaltyper for alle anledninger

Møterom i Oslo

Møterom i Oslo

Konferanselokale i Oslo

Konferanselokale i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Konferansesenter i Oslo

Eventlokale i Oslo

Eventlokale i Oslo

Messelokaler i Oslo

Messelokaler i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Konferansehotell i Oslo

Kongressenter i Oslo

Kongressenter i Oslo

Et utvalg av våre møtelokaler i Oslo