Om Konferanse.no

Om konferanse.no

Vi forenkler planlegging av møter, konferanser og andre typer av arrangement

Bestill ditt møte, konferanse eller andre typer av arrangement med hjelp av oss. Vi har vi samlet utvalgte alternativer for deg. Dersom du trenger et sted for en større konferanse, et mindre møterom, en lokale for ditt event eller firmafest. Dette er et alternativ for deg som ønsker å finne et sted raskt, enkelt og greit. Send din forespørsel til en eller flere samtidig.

  • Er du møteplanlegger? Meld deg på vårt nyhetsbrev, da får du tilsendt tilbud, samt interessant stoff om ulike arrangement, tips og nyheter. 
  • Har du ett konferansested som du ønsker å leie ut til slike tilstelninger?  Da finner du nærmere informasjon nedenfor. 

 

Internett er det mediet som oftest blir tatt i bruk for å finne passende møte- og konferansesteder. Derfor, er det naturligvis viktig å bli funnet

 

Konferanse.no kommer til å være en landsdekkende søkeportal målrettet mot alle som planlegger konferanser, møter, arrangement, eventer, kick-off, firmafester, bedriftsarrangement og mye mer.

Brukerne vil enkelt og raskt få opp møte- og konferansesteder og relevant informasjon. Kundene kan søke hvor mange personer de trenger et lokale til, hvor de ønsker lokale og ulike fasiliteter som trengs. Søkeresultatet viser de stedene som passer til deres kriterier. Kunden kan så velge å sende sin forespørsel til en eller flere konferansesteder å motta tilbud.

Basert på responsen vi har fått fra markedet, kan vi nesten garantere at du vil oppleve flere henvendelser fra genuint interesserte gjester når du vil bli presentert med en bedriftsprofil. 

En profil på Konferanse.no bidrar til målrettet markedsføring mot en 100% relevant kundegruppe.  

Alle forespørsler går direkte til konferansestedet som har all kontakt med kunden. Man betaler bare en fast avgift for oppføringen per år, og ingen provisjon eller andre avgifter kommer i tillegg. Alle deltagende konferansesteder får gratis legge opp opptil 3 tilbud. Tilbudene ligger på forsiden hvor de rullerer, inne på aktuelle tilbud og på oppføringen. 

Er du interessert i å få vite mere om Konferanse.no og hvordan du kan få en profil hos oss så kan du fylle ut dette skjemaet.