DEG 8

DEG 8

Dronning Eufemias gate 8, Oslo

Braathen Eiendom har tre bygg godt plassert i Oslos sentrale forretningsområder: det etablerte forretningsstrøket i Vika og det nye og pulserende i Bjørvika, Barcode. På tvers av våre bygg har vi godt tilrettelagte fasiliteter og servicetjenester for større og mindre møter og events.

Dronning Eufemias gate 8 er først i Barcode-rekken og kan tilby auditorium, skybar og 9 eksklusive møterom (6-22 personer).

Kapasitet

Våre fasiliteter er designet for å imøtekomme ulike behov, fra små, intime møter til større arrangementer. Vi tilbyr ni møterom med kapasitet fra 6 til 22 personer, samt et auditorium og en skybar som kan håndtere større grupper. Dette gir oss muligheten til å skape en ideell atmosfære for ethvert møte eller arrangement, uansett størrelse.

Fasiliteter

Våre ni eksklusive møterom, som rommer 6 til 22 personer, er utstyrt med toppmoderne videokonferansesystemer, samt gratis kaffe, te og Pure water. Enten du planlegger et lite, intimt møte eller en viktig presentasjon, sørger våre fasiliteter for at du har alt du trenger for å lykkes. Vi har også et auditorium for større presentasjoner og konferanser.

Aktiviteter

Hos Dronning Eufemias gate 8 kan du delta i en rekke aktiviteter, inkludert parallelle konferanser, workshops, kurs og seminarer. Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre arrangementer som passer dine spesifikke behov og ønsker. Skybaren tilbyr en unik setting for uformelle samlinger og nettverksbygging.

Event, arrangement og selskap

Dronning Eufemias gate 8 kan tilpasses dine spesifikke behov, enten det er snakk om parallelle konferanser, workshops, kurs eller seminarer. Vårt dedikerte team er her for å skape skreddersydde arrangementer som matcher dine ønsker. Bestill møtemat direkte til møterommet eller nyt en utsøkt lunsjbuffet i Skybaren mens du tar inn den spektakulære utsikten over byen.

Restaurant og bar

I vår fantastiske Skybar, som ligger i 13. etasje, kan du nyte en utsøkt lunsjbuffet mens du tar inn den spektakulære utsikten over byen. Skybaren har kapasitet til 175 sitteplasser og kan romme opptil 200 personer for mingling. Med buffet- og barområde, musikk- og lydanlegg, er Skybaren det ideelle stedet for firmafester, produktlanseringer og mottakelser.

Konferansekapasitet

Møterom
9
Kino
146
Klasse
20
U-bord
14
Styrebord
22
Stående mingel
200
Spiseplasser
175

Fasiliteter

Bar
Cafe
Chambre separe
Flipchart/whiteboard
Flip-over
Lydanlegg
Lydsystem
Mikrofon
Projector/Lerret – Apple TV
Projektor / TV
Rullestolvennlig
Skybar
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Beliggenhet

Dronning Eufemias gate 8 ligger sentralt i det pulserende Barcode-distriktet i Bjørvika, Oslo. Bygget er lett tilgjengelig med offentlig transport, med kort gangavstand fra Oslo S togstasjon og flere buss- og trikkeruter. For de som kommer med bil, er det flere parkeringshus i nærheten. Denne sentrale beliggenheten gjør det enkelt for både lokale og tilreisende å delta på dine møter og arrangementer.

Flyplass
46km
Togstasjon
350m
Flytog
350m
Sentrum
350m
Parkering
300m