Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokale - byOSLO

Nedre Løkka Cocktailbar og Selskapslokale - byOSLO

Thorvald Meyers gate 89, Oslo

Nedre Løkka tilbyr et unikt møterom i annerledes omgivelser. Passer perfekt for deg som skal arrangere styremøte, seminar eller frokostmøte. Lokalet har en lun atmosfære som innbyr til kreativ tenking og gode diskusjoner. 

Annerledes møterom

Er du på jakt etter et møterom som er litt annerledes? På Nedre Løkka kan du arrangere styremøter, workshops og små seminarer eller konferanser i et skjermet og uhøytidelig lokale. Vi har både projektor og lerret til disposisjon, og kan bistå med matservering og annen hjelp som måtte trenges. 

Her kan dere styre dagen som dere selv vil. En personlig planlegger hjelper deg med å organisere alt, og sørger for at dere har alt tilgjengelig som avtalt. Etter endt møte kan dere fortsette på samme sted med middag og teambuilding. 

Selskapslokale

Nedre Løkka er ikke bare en populær cocktailbar på Grünerløkka, men også et stilfullt selskapslokale som kan leies til bursdager, firmafester og andre selskapeligheter. Her er det plass til opptil 160 minglende og 110 spisende gjester. Du kan velge mellom alt fra lett fingermat til full tapasmeny. Ettersom dette er en cocktailbar, anbefaler vi også å prøve en cocktail som velkomstdrink. 

Teambuilding med cocktailkurs

Løs opp stemningen etter en fagtung dag med et morsomt cocktailkurs. Det er Nedre Løkkas egne cocktailbartendere som holder kurset og lærer dere litt om cocktails før dere selv får prøve dere bak bardisken. Kurset passer for alle.

Endel av byOSLO Group

Kapasitet

Nedre Løkka tilbyr et intimt lokale til møter og små konferanser eller avdelingsseminarer.

Møterom (U-bord og møtebord): 26 personer; Kinooppsett: 40 personer.

Selskap med bespisning: 110 personer.

Mottagelse: 110 personer.

Fasiliteter

Møterommet er utstyrt med projektor og lerret, og alle gjester får fri tilgang til trådløst internett. Forhør deg om andre muligheter dersom du har spesifikke ønsker utover dette.

Aktiviteter

Nedre Løkka tilbyr cocktailkurs som en fin teambuildingaktivitet. På cocktailkurset lærer man litt om hvilke ingredienser som passer sammen, og hvordan man mikser den perfekte drinken.

Event, arrangement og selskap

På Nedre Løkka kan du la fagdagen gå over til middag og fest på kvelden i ett og samme lokale. Det er plass til 110 gjester for bespisning. 

Det er også mulig å booke selskapslokale privat, for å feire bursdager, familiefest e.l.

Man får da tilgang til egen bar, og kan bestemme hvilken musikk som skal spilles. 

Ettersom Nedre Løkka er en cocktailbar, kan de lage velkomstdrinker og cocktails som passer til maten.

Restaurant og bar

Det er mulig å bestille mat til møtet eller seminaret. Nedre Løkka har ulike lunsjpakker og diverse pausesnacks (frukt, nøtter, kaker osv.). 

Til selskap kan man bestille diverse fingermat og tapasmenyer, med forslag til vin eller annen drikke. 

Nedre Løkka er en cocktailbar med spesialister bak bardisken. Dersom det er ønskelig, kan du for eksempel bestille en spesiallaget velkomstdrink før middag med dine favorittsmaker.

Ta kontakt og forhør deg om mulighetene.

Beliggenhet

Nederst i Thorvald Meyers gate, vis a vis Schous plass, ligger Nedre Løkka. Trikkestopp like ved, og ca. 10 min gange fra Oslo S.