DEG 16

DEG 16

Dronning Eufemias gate 16,

Velkommen til DEG16 – Din Perfekte Forretningshub i Hjertet av Oslo! DEG16 er et førsteklasses bygg strategisk plassert i Oslos pulserende Barcode-distrikt. Sammen med våre andre bygg i Vika og Bjørvika, tilbyr DEG16 eksepsjonelle fasiliteter og tjenester for både små og store møter og arrangementer. Her finner du et moderne og innovativt miljø som er ideelt for alle typer forretningsbehov.

Kapasitet

DEG16 er utstyrt for å møte dine forretningsbehov, med et auditorium som rommer 104 personer og møterom i ulike størrelser, fra intime rom for 4 personer til større rom for opptil 20 personer. Taketasen har en kapasitet på opptil 150 personer, noe som gjør det perfekt for større samlinger og arrangementer.

Fasiliteter

DEG16 tilbyr toppmoderne fasiliteter inkludert møterom fullt utstyrt med videokonferanseutstyr, gratis kaffe, te og Pure water. Bygget har også en fantastisk takterrasse med et stort utekjøkken, lys og varmelamper som gjør det ideelt for arrangementer i sommermånedene.

Aktiviteter

For å sikre at dine møter og arrangementer blir uforglemmelige, kan du bestille møtemat direkte til møterommet fra vår varierte meny. Nyt en deilig lunsjbuffet i 4. etasje, eller få lunsj levert direkte til møterommet. På takterrassen kan du arrangere alt fra firmafester til private sammenkomster med servering og bevertning fra Dugurd.

Event, arrangement og selskap

DEG16s fleksible lokaler kan tilpasses dine spesifikke behov, enten det er en stor konferanse, parallelle seminarer eller et sosialt event. Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe deg med planleggingen, slik at hver detalj er perfekt tilpasset for å sikre et vellykket arrangement.

Restaurant og bar

For dine gastronomiske behov, tilbyr DEG16 en variert møtematmeny og en deilig lunsjbuffet. Vi sørger for at du får smakfulle og praktiske måltider direkte til møterommet, slik at du kan fokusere på dine forretningsaktiviteter uten avbrudd.

Konferansekapasitet

Møterom
11
Kino
104
Styrebord
20

Fasiliteter

Cafe
Lydanlegg
Mikrofon
Projektor / TV
Rullestolvennlig
Takterasse
Utendørs terrasse
Videokonferansesystem
Whiteboard
Wifi

Beliggenhet

DEG16 ligger i hjertet av Oslo, i det pulserende Barcode-distriktet, lett tilgjengelig med offentlig transport og nær hovedfartsårene. Enten du kommer med tog, buss eller bil, er DEG16 enkelt å nå, noe som gjør det til et ideelt valg for forretningsreisende og lokale bedrifter. Utforsk mulighetene og bli en del av Oslos mest spennende forretningsmiljø i dag!

Flyplass
46km
Togstasjon
350m
Flytog
350m
Sentrum
350m
Parkering
300m