Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet

Travparkveien 14, Kristiansand

Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Hotellet ligger kun 12 minutter fra Kristiansand Lufthavn Kjevik og har gode forbindelser med buss og tog. Vi rettelegger for alt av små dagsmøter til større landsmøter og konferanser.

Hotellet tilbyr 210 flotte og nyoppussede rom med plass til over 700 personer. Vi har et topp moderne fitnessrom som kan benyttes gratis av alle våre gjester. I vår flotte hage har vi et stort oppvarmet svømmebasseng som åpner 1. mai hvis været tillater det, og holder åpent frem til høstferien. Hotellet har store utearealer og beachvolleyballbane.

Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter, utendørs svømmebasseng og har et spennende matkonsept. Rett utenfor døren finner du 170 gratis parkeringsplasser.

Hotellet ligger rett ved Dyreparken, Sørlandssenteret og IKEA, samt i gangavstand til buss. På Sørlandssenteret finner dere Norges lengste GoKart bane, for den som er interessert i litt fart og spenning

Kapasitet

Kapasitet i konferanseavdelingen er inntil 500 personer i kino-oppsett,og 325 personer i klasseoppsett i samme sal. Bredbåndstilgang i hele plenumssal ( kablet ) samt w-lan / trådløst nettverk over hele huset.
Kapasitet i restaurant er inntil 350 personer samtidig, fordelt på flere små og store lokaler.
Vår bar / salong kan også dekkes til 220 personer på langbord, hvilket gjør at vi kan bespise inntil 900 personer på selskap, fordelt på tre lokaler.

Fasiliteter

Vi har kapasitet til 550 konferansegjester samtidig. Vi har 9 møterom og 2 konferansesuiter. Det er store flotte fellesarealer, samt møterom som gjør at vi kan tilpasse oss deres behov når det gjelder gruppearbeid og sosiale happenings. Alle våre møterom er utstyrt med toppmoderne teknisk utstyr. Hotellet er under stadig fornyelse og det vil bli oppgraderinger i kurs- og konferanseavdelingen

Restaurant og bar

Vi serverer a la carte etter sesong, samt småretter. I juli serverer restauranten en rikholdig, variert og barnevennlig buffet hver kveld. Vi har lokaler for selskaper og samlinger i alle størrelser og skreddersydd menyer og opplegg etter kundens behov.

Konferansekapasitet

Møterom
9
Grupperom
2
Kino
500
Klasse
320
U-bord
40
Styrebord
30
Bankett
360
Stående mingel
700
Spiseplasser
350

Hotellkapasitet

210
Hotellrom
420
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Parkering
Restaurant
Svømmebasseng
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Golfsimulator
Grillaften
Kanefart
Rafting
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Scandic Sørlandet er landsdelens største konferansehotell. Hotellet ligger kun 12 minutter fra Kristiansand Lufthavn Kjevik og har gode forbindelser med buss og tog.

Vår mest kjente nabo er Kristiansand Dyrepark, som ligger 100 meter fra hotellet. Andre kjente naboer er Sørlandets Travpark (200 m), Epona Ryttersenter(250 m), Sørlandssenteret (300 m), Sørlandshallen (150 m)

Flyplass
10km
Flybuss
50m
Flybuss
10km
Sentrum
10km
Parkering
10km
Golfbane
15km
Badestrand
8km