Verftet i Ny Hellesund
Verftet i Ny Hellesund
Verftet i Ny-Hellesund gir deg en helt spesiell ramme rundt et møte, seminar eller kurs. Her kan du kombinere ditt faglige innhold med et sosialt opplegg som gir salve for så vel sjel som gane.
Møterommet på Verftet har plass til opptil 40 personer og alle møtedeltakere tilbys egne rom i leilighetene. Bølgen&Moi tilbyr flere ulike menyer med kortreist mat til lunsj og tre til niretters gourmetmenyer til middag. Ønsker du å bevege deg på øya eller på sjøen - eller å bli beveget med kunst og kultur, har vi en rekke muligheter som bidrar til et godt faglig og personlig utbytte av å benytte Verftet i Ny-Hellesund.
To av leilighetene er også tilrettelagt for mindre møter for grupper opp til 8 - 10 personer.
Kapasitet
. Møtekapasitet: 40 personer
. Selskap og bryllup: 100 personer
. Overnatting: 43 personer i enkeltrom eller 86 personer i dobbeltrom eller 120 personer ved bruk av hems og sovesofa.
Event, arrangement og selskap
Ønsker du et helt spesielt bryllup, jubileum eller selskap - bør du velge Verftet i Ny-Hellesund. I Bølgen&Mois gourmetrestaurant får du en opplevelse av de sjeldne, med råvarer fra lokale fiskere og bønder.
Uthavnen Ny-Hellesund gir en stemning som du ikke finner andre steder - og allerede båtturen ut skaper forventninger. Og når festen er vel over, er det ingenting som kan måle seg med å våkne til duften av nykokt kaffe og et speilblankt hav.
Vi bidrar gjerne til å skape den opplevelsen du ønsker for ditt arrangement. Ta kontakt med Bølgen&Moi på telefon 40 47 79 47 eller e-post: [email protected]
Restaurant og bar
En kulinarisk perle i Norges flotteste skjærgård
Restaurant Bølgen&Moi på Verftet er Norges sydligste gourmetrestaurant. Målet med restauranten er å gi gjestene våre en reise gjennom norske smaker og ra°varer, i kombinasjoner som man kanskje ikke har prøvd før - gamle oppskrifter fra området men med ny vri, noen ganger med ny teknikk i forhold til det visuelle og det strukturelle.
Vi har lagd et fine dining konsept/en gourmet opplevelse hvor vi ønsker at gjesten skal være delaktig fra det de kommer inn døra til siste sjokoladebit. Vi ønsker å bruke så mye norsk produsert mat og drikke som mulig, og samarbeider med lokale aktører.
Vi har egen bakerstue, røykeovn for fisk og får bla lam fra villsau som går på øyene i Søgne skjærgård.
Om man har lyst på en enklere matbit på bryggekanten holder kafe´en åpent alle dager i uken i fellesferien fra 12-21. Det blir bestilling fra luka og en smakfull og rimelig meny. I bakerstuen selges det nybakt brød når flagget er heiset!