Scandic Hamar

Scandic Hamar

Vangsveien 121, Hamar

Scandic Hamar ligger i rolige omgivelser sentralt i Hamar - kort vei fra E6 og gangavstand til Hamar sentrum. Her finner man hyggelige shoppinggater, ulike museer og severdigheter, strandpromenade og aktivitetsområde ved Mjøsa. Buss- og jernbanestasjon kun 600m fra hotellet. Timesavganger med regiontog til Oslo Lufthavn Gardermoen/Oslo. Hotellet tilbyr 500 gratis parkeringsplasser for boende gjester.

Etter en omfattende utbygging og oppussing i 2006 fremstår hotellet som nytt og spennende. Hotellets moderne konferanseavdeling ligger samlet på et plan og er skreddersydd for små og store arrangementer. Scandic legger stor vekt på "Tilgjengelighet for alle" og vi er stolte av å motta Blindeforbundets Tilgjengelighetspris i 2006.

Møtepakker gjør det enkelt.
Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Scandic Hamar er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Fasiliteter

Scandic Hamar er skapt for møter, kurs og konferanser. Hotellet kan ta i mot grupper på mellom 10 og 1150 personer. 10 møterom og 7 grupperom gir stor grad av fleksibilitet til små og store arrangementer. Topp moderne AV-utstyr er tilgjengelig. Når dagens møter er over er vår hyggelige stab klare for det sosiale arrangementet - enten i eget festlokale eller i restauranten. Mat og drikke sørger vi selvsagt for gjennom hele dagen. Tiden utenom møteagendaen kan brukes i vårt treningsrom, sauna eller kanskje benytte Hamars shopping muligheter. Vår SANS Bar er et naturlig møtested for alle våre gjester.

Aktiviteter

Hamar-Regionen er rikt på ulike opplevelsesanlegg, utendørs såvel som innendørs. Velg en aktivitet utifra hotellets egen aktivitetsmeny eller utfordre oss til å skreddersy en unik pakke for ditt arrangement. Vi har samarbeidspartnere som har lang og god erfaring i avvikling av ulike aktiviteter for grupper opp til 1000 personer.

Event, arrangement og selskap

Vi kjører selskaper opp til 1000 personer i samme lokale. Vi har fleksible og varierte løsninger til oppsett.

Restaurant og bar

Vi er stolte av maten vi serverer

For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen gjennom møtet, legger vi stor vekt på maten. Scandic vil at du skal spise godt og ha muligheten til å spise sunt. Derfor satser vi på vellaget, variert mat som passer for mange. Vi bruker buffeter, ettersom det gir deg muligheten til å velge. Det går ofte raskere, og det oppmuntrer den viktige småpraten. Ettersom vi tilbyr fleksible pauser, kan du bryte av møtet når du vil og så ofte du vil. Scandic Edderkoppen er godkjent av Debio og serverer økologisk mat.

Du får en energigivende start på dag
Om morgenen starter vi alltid med en wake up shot. Det er en fruktsmoothie, full av vitaminer og smaker som gjør at alle får en sunn og frisk start fær møtet. Formiddagspausen komponerer du selv. Ulike typer brød, godt pålegg, frukt, grønnsaker og noe søtt.

En Grønnere Dag - Verdens Beste Lunsj
En Grønnere Dag er Scandic hotellenes bevisstgjøring om å ta bedre vare på gjestene og oss selv. Med frisk frukt, grønt, hvitt kjøtt og fisk skal vi skape mer matglede og økt velvære. Vi våger å kalle det "Verdens Beste Lunsj" - en Grønnere Dag i praksis: Sunnere, triveligere og velsmakende, med fristelser fra utvalgte geografiske omårder. Hvis ikke det er verdens beste lunsj, vet ikke vi!

Smakebiter som kvikker opp de siste timene av dagen
På ettermiddagens pausebuffet får du en søtere smaksopplevelse til kaffen eller teen din. Taste break er en variasjon av passe store biter som smelter i munnen. Utvalgte smaker som passer godt sammen, en fristelse både for øye og gane. For eksempel pære og vanilje, eller sjokolade og appelsin. Vi serverer også grønnsaker, frukt og juice.

Besøk våre 2 restauranter. Restaurant Horizont er vår frokost, lunsj og middagsrestaurant. Her serveres grupper opp til 270 gjester. SANS Bar & Restaurant er vår bar og a la carte restaurant. Kapasitet for 40 gjester. En intim og hyggelig perle med trendy og moderne preg.

Konferansekapasitet

Grupperom
7
Kino
2970
Klasse
1682
Bankett
900
Stående mingel
3000
Spiseplasser
270

Hotellkapasitet

239
Hotellrom
473
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Business senter
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Bowling
Golf
Grillaften
Kanefart
Vinsmaking

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 1 ½ time fra Oslo og 1 time fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er timesavganger med tog fra Oslo S / Gardermoen til Hamar stasjon - som ligger kun 600m fra hotellet. Overnattende gjester med bil kan benytte 500 gratis parkeringsplasser like ved hotellet.
Scandic ligger sentralt i Hamar i rolige omgivelser - kun 500m fra sentrum og gangavstand til alle fasiliteter.

Flyplass
100km
Flytog
600m
Flybuss
600m
Sentrum
600m
Golfbane
6km
Skianlegg
60km
Badestrand
1km