Scandic Ringsaker

Scandic Ringsaker

Kårtorpvegen 1, Hamar

Scandic Ringsaker ligger 4 km på vei nordover fra Hamar sentrum. Den sentrale beliggenheten på Østlandet har gjort hotellet til et populært sted for de fleste typer arrangementer. Scandic Hotel Hamar er et fullservicehotell med flotte konferansefasiliteter, og hotellet har plassert seg som et av de store kurs- og konferansehotellene i Østlandsområdet. Hotellet ligger kun en knapp times kjøring fra Gardermoen, og gjør at hotellet har blitt et sentralt treffsted for alt fra 10 - 600 personer. Hotellet er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Scandic Ringsaker har moderne og effektive konferansesaler som alle ligger i nærheten av resepsjonsområdet. Lokalene er tilpasset dagens krav til effektive og hyggelige arrangement. Hotellet er kjent for god service og stor fleksibilitet. Konferansevertene er profesjonelle og løsningsorienterte og vil gi ditt arrangement maksimal service. Scandic Hotel Hamar kan tilby mange konferanserom i ulike størrelser med store luftige pausearealer i umiddelbar nærhet. Eget utstillingsareale på 700 kvm kan også tilbys i tilknytning til konferanseavdelingen.

Kapasitet

Hotellet ligger kun en knapp times kjøring fra Gardermoen, og gjør at hotellet har blitt et sentralt treffsted for alt fra 10 - 600 personer.

Event, arrangement og selskap

Scandic Ringsaker legger til rette for deg og ditt arrangement, det være seg mindre grupper eller store banketter. Hotellets kjøkken holder høy og internasjonal standard, og vi tør påstå det er et av Hamars beste!

Restaurant og bar

Vi har som mål på oss at vi skal være «best på mat»
Med dette mener vi at vi skal være en god bidragsyter før, under og etter ditt arrangement. Vi hjelper gjerne med planleggingen, er til stede under gjennomføringen samt sørger for at det regningen som sendes til deg er korrekt og i henhold til avtale.

Konferansekapasitet

Grupperom
15
Kino
600
Klasse
450
U-bord
120
Styrebord
50
Bankett
500
Stående mingel
1000
Spiseplasser
400

Hotellkapasitet

176
Hotellrom
330
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Lobbybar
Nattklubb
Parkering
Restaurant
Svømmebasseng
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Aking
Badeland
Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Grillaften
Kanefart
Snøscooter
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Scandic Ringsaker ligger 4 km på vei nordover fra Hamar sentrum. Den sentrale beliggenheten på Østlandet har gjort hotellet til et populært sted for de fleste typer arrangementer. Hotellet ligger kun en knapp times kjøring fra Gardermoen.

Flyplass
78km
Flybuss
4km
Sentrum
4km
Golfbane
30km
Skianlegg
30km
Badestrand
4km