First Hotel Breiseth

First Hotel Breiseth

Jernbanegata 1-5, Lillehammer

Breiseth Hotell, etablert i 1898, er et av de eldste hotellene i Lillehammer og ble ved åpningen regnet som et av byens mest fasjonable hoteller. I løpet av de første 40 årene ble Breiseth Hotell sterkt preget av en kunstnerkoloni som etter hvert ble kjent under tilnavnet "Lillehammer-malerne". Kunst fra denne tiden pryder fortsatt veggene på hotellet.

First Hotel Breiseth er lokalisert rett ved buss- og jernbanestasjonen i hjertet av byen Lillehammer, men det er allikevel ikke langt til naturområder og fjellet. Som gjest hos oss vil du ha severdigheter som Maihaugen, Lillehammer Kunstmuseum, gågata og alle restaurant- og aktivitetstilbud innenfor gangavstand.

Store destinasjoner som Hafjell-Hunderfossen og Sjusjøen ligger bare 15 til 20 minutter fra Lillehammer. I bakgården til hotellet har vi gratis parkering til alle hotellets gjester.

Hvorfor ikke legge neste konferanse til Lillehammer? På First Hotel Breiseth gjør vi vårt ytterste for å legge alt til rette for Deres arrangement. Vi har 89 rom og fleksible konferanselokaler som kan ta opptil 80 personer.

Vi har et godt samarbeid med ulike aktivitetsarrangører i Lillehammer. Vi hjelper gjerne til med å tilrettelegge en full kurspakke som inkluderer aktiviteter og/eller underholdning. Vi kan blant annet tilby kjelkekjøring, kanefart, fartsfylt bobtur, olympiske leker, konserter og mye mye mer.

Kapasitet

Vi har 89 rom og fleksible konferanselokaler som kan ta opptil 80 personer.

Fasiliteter

Roomservice:
Hos oss stiller vi gjerne til disposisjon for roomservice, tidspunkter følger åpningstidene til restauranten og er avhengig av hvilken kapasitet restauranten har til enhver tid.

Vask av tøy:
Vi tilbyr vask og rens av tøy i samarbeid med et lokalt vaskeri. Gjestetøy leveres innen ni om morgene og er tilbake på hotellet samme dag.

Internettoppkobling:
Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig på hele hotellet. Vi har i tillegg en gjeste pc i resepsjonen for deg som ikke har med egen pc

Restaurant og bar

First Hotel Breiseth har to spisesteder på hotellet. Frokosten serveres i Vigerust, plassert i underetasjen av hotellet, med utsikt mot jernbanestasjonen. Rett ved resepsjonen finner du Restaurant TAPAS, en restaurant kjent for sine spanske småretter, og nå også med en fristende a'la carte meny. Her kan du forvente deg det beste av mat, drikke og service. For å lese mer om restaurant TAPAS, bruk menyen til venstre. 


Er du ute etter å nyte en avslappende drink i baren har TAPAS åpent hele kvelden. Man kan slappe av i TAPAS eller gå inn i Breisethsalongen ved siden av for en helt annen atmosfære.

Konferansekapasitet

Grupperom
3
Kino
100
Klasse
60
U-bord
28
Styrebord
20
Bankett
110
Stående mingel
110
Spiseplasser
110

Hotellkapasitet

89
Hotellrom
195
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Parkering
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Aking
Badeland
Bob Bane
Bowling
Båttur
Golf
Golfsimulator
Kanefart
Rafting
Snøscooter

Beliggenhet

Flyplass
145km
Flybuss
50m
Flybuss
50m
Golfbane
15km
Skianlegg
15km
Badestrand
2km