Mølla Hotell

Mølla Hotell

Elvegt. 12, Lillehammer

Med kornaks på puta og halmstrå i senga!

Etter møysommelig restaurering og ansiktsløfting fremstår nå det gamle mølleanlegget som et innholdsrikt og særpreget hotell!

Hotellets gjennomgående tema er Møllas virksomhet og historie, og OL i 1994. Du finner ikke maken!

Mølla ligger midt i sentrum av Lillehammer, rett nedenfor gågaten, ikke langt fra Maihaugen og Bjerkebæk. 15 kilometer til Hafjell og Hunderfossen.

På toppen av kornsiloen finner du byens høyeste vannpost, Toppen Bar med fantastisk utsikt over byen. I det gamle kvernhuset fra 1863 ligger vår restaurant Egon.

Kapasitet

Mølleloftet- vårt konferanserom ligger i Kvernhuset, møterommet har godt med dagslys og alle de fasiliteter som er dagens krav.

Vi har flere muligheter for grupperom som Klinten og Hveten samt Toppen Bar og Kvernhuset. Når dere legger et kurs til Mølla vil vi kunne gi dere all oppmerksomhet og den gode pleie som bare kan gis av et så lite og intimt hotell som Mølla.

Fasiliteter

Alle våre kornkammer er funksjonelle og med lun atmosfære. Smakfulle møbler og tekstiler er fra Hødnebø. Alle rommene utstyrt med flatskjerm og gratis tråløst nettverk. Med kornaks på puta og halmstrå i sengen ønsker vi deg velkommen til Mølla.

Det er ikke rart våre gjester kommer tilbake igjen og igjen!

Aktiviteter

Ønsker dere aktiviteter har vi et utall av forslag fra våre aktivitetsarrangører.

Restaurant og bar

En helt spesiell restaurant!

I kvernhuset fra 1863 finner du restaurant Egon. En uformell restaurant hvor alle vil trives. Her finner du noe for enhver smak.

Med halvannen meter tykke gråsteinsmurer, solide bjelkelag, kvernsteiner og redskaper fra mølledriftens dager kan du oppleve en helt spesiell atmosfære. Her kan du sitte skjermet i lune kroker og på spennende mellomplan og beundre interiøret og bygningens historie.

Sommerstid kan du sitte i vår uterestaurant Møllebrønnen og innta et hyggelig måltid i susen fra Mesna-elva!

Konferansekapasitet

Grupperom
1
Kino
70
Klasse
60
U-bord
38
Styrebord
20
Spiseplasser
200

Hotellkapasitet

58
Hotellrom
91
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Parkering
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Aking
Bob Bane
Bowling
Golf
Kanefart

Konferanse- og møterom

Mølleloftet (120m³)
Bankett
-
Kino
75
Klasserom
60
U-bord
36
Møtebord
28
Mottagelse
-

Beliggenhet

Mølla ligger midt i sentrum av Lillehammer, rett nedenfor gågaten, ikke langt fra Maihaugen og Bjerkebæk. 15 kilometer til Hafjell og Hunderfossen.

Flyplass
145km
Flytog
300m
Flybuss
300m
Golfbane
15km
Skianlegg
15km