Trysil Knut Hotell

Trysil Knut Hotell

Vestsidevegen 4, Trysil

Trysil-Knut Hotell ligger strategisk til i sentrum, inntil Trysilelva og ved foten av Trysilfjellet -norges største skianlegg. Hotellet har 54 rom i mange forskjellige størrelser. Hotellet har 4 HC-rom. Et godt kjøkken og hyggelig restaurant, peisestue, dansebar, konferanserom og flere grupperom gjør hotellet godt egnet for konferanser, arrangementer og samlinger av alle slag hele året. Gratis trådløst bredbånd og parkering. I hotellet finnes også et unikt skimuseum/opplevelsessenter med bl.a. Bjørn Dæhlies unike premiesamling og hans historie i lyd og bilder.

Kapasitet

Det kan bo inntil 140 personer på hotellet og restaurant og møterom er dimensjonert utfra dette.

Trysil-Knut Salen
Salen har plass til 190 i kinooppsett, 128 i klasseromsoppsett og 40 i U-oppsett. Konferansesalen har normalt teknisk utstyr inkludert projector, lydanlegg og gratis bredbånd.

Grupperom
Hotellet har 4 grupperom med plass for 8 til 24 personer.

Fasiliteter

Hotellet har gratis WLAN i alle rom. Vår restaurant og kjøkken har spesielt godt rykte når det gjelder sluttede selskaper og arrangementer. Halvparten av rommene ble totalrenovert for noen få år siden og resten av rommene planlegges oppusset iløpet av sommeren 2011.

I hotellet finnes et unikt skimuseum med bl.a. Bjørn Dæhlies komplette premiesamling og du kan høre han fortelle "live" på storskjerm om sin karriere. I tillegg en omfattende utstilling som viser utviklingen av skiidretten og her kan du også hoppe i "Holmenkollen" med kommentarer fra Arne Scheie.

Aktiviteter

Trysil har mange aktivitetstilbud både sommer og vinter. Hotellet har kort avstand til Norges største alpinanlegg, langrennsarena og18 hulls golfbane i tillegg til mange andre lagaktiviteter både utendørs og innendørs, sommer som vinter.

Event, arrangement og selskap

Vår restaurant, Trysil-Knut Salen og dansebaren er godt egnet for alle typer sluttede selskaper med 10 til 150 deltagere. Konferanser, kick-off, arrangementer treningssamlinger, brylluper osv.

Restaurant og bar

Vår delikate restaurant har plass for 160 personer og tilbyr alle typer mat, alt fra frokoster og buffeter til 8 retters middager. I vår chambre kan inntil 14 personer sitte uforstyrret. Vi serverer også mat i Trysil-Knut Salen med plass for inntil 150 personer

Konferansekapasitet

Grupperom
4
Kino
190
Klasse
128
U-bord
40
Styrebord
60
Bankett
160
Stående mingel
160
Spiseplasser
160

Hotellkapasitet

54
Hotellrom
140
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Wifi

Aktiviteter

Bowling
Golf
Kanefart
Rafting
Snøscooter
SPA
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Snaue 3 timer med bil fra Oslo ligger vinterlandet Trysil. Har du ikke tilgang på bil kan en av Trysilbussens 7 daglige avganger være løsningen.

Trysil-Knut Hotell ligger:
210km fra Oslo
170km fra Oslo Lufthavn Gardemoen
470km fra Stockholm
500km fra Göteborg
810km fra København

Bil
Kjører du bil er det en 2,5 til 3 timers kjøretur unna Oslo. Du følger E6 mot Trondheim i ca. 11 mil før du tar av til riksvei 3 mot Elverum. Følg skilting til Trysil gjennom Elverum sentrum og etter 70km er du fremme i vinterlandet. Trysil-Knut Hotell ligger like ved siden av RV26 ved avkjøringen til Trysil Sentrum.

Buss fra Oslo
Fra Galleriet bussterminal i Oslo, kan du sette deg på en av Trysilbussens mange avganger og stige av bussen på holdeplassen i Trysil Sentrum (like ved Taxiholdeplassen og Narvesen). Trysil-Knut Hotell ligger på fjellsiden av Trysilelva rett på andre siden av gangbroen (ca 300 m fra holdeplassen).

Tog til Elverum
Nærmeste togstasjon ligger i Elverum, som er 7 mil unna Trysil. Kommer du med tog til Elverum, kan du ta Trysilbussen videre nordover til Trysil. OBS! Det tar ca 10-15 minutter å gå fra togstasjonen til bussterminalen i Elverum. Trenger du Taxi, kan du ringe Elverum Taxi på (+47) 62 41 18 88

Fly
Kommer du med fly til Oslo Lufthavn Gardemoen (OSL), kan du enten gå på en av Trysilbussens mange avganger til Trysil (turen tar i underkant av 3 timer), eller ta tog til Elverum og deretter Trysilbussen til Trysil.

Flyplass
180km
Flybuss
70km
Sentrum
1km
Golfbane
2km
Skianlegg
2km