Scandic Ålesund

Scandic Ålesund

Molovegen 6, Ålesund

Bo på Scandic Ålesund med utsikt over havnen i Ålesund sentrum. Slapp av i badstuen og nyt sjøutsikten fra baren og restauranten. Hotellet har 8 møterom, og det er kort vei til handlegatene. Ålesund Museum ligger 5 minutters spasertur unna, og Fjellstua med utsiktspunkt 2,4 kilometer unna.

Møtepakker gjør det enkelt.>br> Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Scandic Ålesund er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Kapasitet

Med våre 6 konferanserom som slipper dagslyset til gjennom store vinduer, er Scandic Ålesund et perfekt valg om dere er 5 eller 130 personer. Den sentrale beliggenheten i Ålesund sentrum sørger for god tilgjengelighet for lokale og tilreisende deltakere. Serviceinnstilte og profesjonelle medarbeidere i alle avdelinger sørger for at konferansen blir en suksess.

Fasiliteter

Fasiliteter på kurs/konferanse: Prosjektor i alle rom, flipover, overhead, høytalere, dvd, vhs og tv.

Aktiviteter

Samarbeid med flere bedrifter i Ålesund om aktiviteter. For eksempel båtturer, fisketurer, rafting og byvandring.

Restaurant og bar

Vi er stolte av maten vi serverer

For at du skal føle deg vel og beholde konsentrasjonen gjennom møtet, legger vi stor vekt på maten. Scandic vil at du skal spise godt og ha muligheten til å spise sunt. Derfor satser vi på vellaget, variert mat som passer for mange. Vi bruker buffeter, ettersom det gir deg muligheten til å velge. Det går ofte raskere, og det oppmuntrer den viktige småpraten. Ettersom vi tilbyr fleksible pauser, kan du bryte av møtet når du vil og så ofte du vil. Scandic Edderkoppen er godkjent av Debio og serverer økologisk mat.

Du får en energigivende start på dag
Om morgenen starter vi alltid med en wake up shot. Det er en fruktsmoothie, full av vitaminer og smaker som gjør at alle får en sunn og frisk start fær møtet. Formiddagspausen komponerer du selv. Ulike typer brød, godt pålegg, frukt, grønnsaker og noe søtt.

En Grønnere Dag - Verdens Beste Lunsj
En Grønnere Dag er Scandic hotellenes bevisstgjøring om å ta bedre vare på gjestene og oss selv. Med frisk frukt, grønt, hvitt kjøtt og fisk skal vi skape mer matglede og økt velvære. Vi våger å kalle det "Verdens Beste Lunsj" - en Grønnere Dag i praksis: Sunnere, triveligere og velsmakende, med fristelser fra utvalgte geografiske omårder. Hvis ikke det er verdens beste lunsj, vet ikke vi!

Smakebiter som kvikker opp de siste timene av dagen
På ettermiddagens pausebuffet får du en søtere smaksopplevelse til kaffen eller teen din. Taste break er en variasjon av passe store biter som smelter i munnen. Utvalgte smaker som passer godt sammen, en fristelse både for øye og gane. For eksempel pære og vanilje, eller sjokolade og appelsin. Vi serverer også grønnsaker, frukt og juice.

Vi dekker gjerne opp til middag
Avslutt møtet med en hyggelig kveld i Molja Restaurant. Denne Ålesundsrestauranten med utsikt over sjøen og maritim innredning, gir deg virkelig en maritim følelse, og fiskerettene er usedvanlig ferske. Scandic Ålesund serverer klassikere som kokt saltet torsk, i tillegg til internasjonale favoritter og en innbydende barnemeny.

Barbord Bar
Len deg tilbake i en komfortabel stol og slapp av med en øl, et glass vin eller en cocktail i maritime omgivelser på denne Ålesundsbaren. Gjester ved Scandic Ålesund kan ta en drink eller litt snacks i baren, som er innredet i mørkt tre, og nyte den fantastiske utsikten over havnen. Om vinteren kan du varme deg ved peisen.

Konferansekapasitet

Grupperom
4
Kino
220
Klasse
150
U-bord
40
Styrebord
16
Stående mingel
100
Spiseplasser
150

Hotellkapasitet

150
Hotellrom
341
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Aktiviteter

Badeland
Bowling
Båttur
Gokart
Golf
Grillaften
Helikoptertur
Matlagningskurs
Rafting
Teambuilding
Vinsmaking

Beliggenhet

Hotellet ligger rett ved kjøpesentrene og de mange firmaene i byen. Du finner også en av Norges mest populære fiskerestauranter rett i nærheten. For å komme til hotellet krysser du Brosundet og holder til høyre. Se etter havnemuren og Molja fyr ved innseilingen til havnen.

Veibeskrivelse

Fra flyplassen kjører du rett gjennom de undersjøiske tunnelene og inn i Ålesund sentrum. Følg veibeskrivelsen til Moloveien 6, ved siden av havnen, der du finner det vakre hotellet Scandic Ålesund. Den nitten kilometer lange turen tar rundt 20 minutter.

Offentlig kommunikasjon og andre fremkomstmidler

Bil
Stasjon: Ålesund lufthavn
Endestasjon: Scandic Ålesund
Reisetid: 20 minutter

Taxi
Stasjon: Ålesund lufthavn
Avgangshyppighet: Det er lett å få tak i drosje
Endestasjon: Scandic Ålesund
Reisetid: 20 minutter

Buss
Stasjon: Åndalsnes togstasjon
Endestasjon: Scandic Ålesund
Reisetid: 90 minutter

Taxi
Stasjon: Åndalsnes togstasjon
Avgangshyppighet: Det er lett å få tak i drosje
Endestasjon: Scandic Ålesund
Reisetid: 90 minutter

Parkering
Kommer du med bil til Scandic Ålesund i Ålesund? Hotellet har 30 parkeringsplasser i kjelleren til NOK 80 per natt. Ved Brunholmen parkering, som ligger to kvartaler fra hotellet, er det gratis parkering i helgene på angitte plasser.

Flyplass
20km
Flybuss
300m
Sentrum
300m
Golfbane
40km
Skianlegg
50km
Badestrand
20km