Scandic Seilet

Scandic Seilet

Gideonveien 2, Molde

Scandic Seilet har fantastisk utsikt over fjellene og ligger ved siden av Aker stadion, bare en kort spasertur fra Molde sentrum.

Scandic Seilet er nordvest-Norges mest komplette og fleksible hotell for arrangementer og konferanser, og det perfekte valget for små møter og selv konserter for opptil 800 deltakere.

Molde er mest kjent for panoramautsikten over hundrevis av delvis snødekkede fjell, der flere topper er på over 1000 meter. Hotellet vårt er et arkitektonisk mesterverk, bygget delvis ut i Romsdalsfjorden med vakker utsikt over Romsdalsaplene. Hotellet er designet for å se ut som et stort seil og rommene har den beste utsikten Molde kan tilby. Noen rom har balkong ut mot fjorden.

Vår restaurant Seilet i 2. etasje, med fantastisk utsikt over Romsdalsfjorden, serverer en rikholdig frokost, i tillegg til lunsj og middag. Du kan nyte den fantastiske utsikten med noe godt å drikke i vår Masta Skybar og terrasse i 15. etasje, og i 1. etasje har vi også en lobbybar nær vannkanten. Vi kan organisere alt fra møter til konserter i våre velutstyrte konferansefasiliteter. Hold deg i form under oppholdet, og besøk treningsrommet og badstuen vår. Moldebadet ligger i direkte tilknytning til hotellet. Ønsker du å ta deg en svømmetur eller en spabehandling kan du tusle over i tøflene. Kontakt resepsjonen for mer informasjon om fasiliteter i nærheten av hotellet. Gratis WiFi er tilgjengelig i alle hotellrom og fellesområder.

Kapasitet

Scandic Seilet er nordvest-Norges mest komplette og fleksible hotell for arrangementer og konferanser, og det perfekte valget for små møter og selv konserter for opptil 800 deltakere.

Fasiliteter

Vi vil at alle gjester skal trives på Scandic Seilet. Det gjelder særlig deg som for eksempel har en funksjonshemning, en allergi eller et brukket bein.

I menyen til venstre kan du selv finne ut om vi oppfyller behovene dine. Du får unik informasjon om hvordan det ser ut på hotellet, blant annet hvor langt det er fra parkeringen, hvor brede dørene til rommene for funksjonshemmede er, og om du kan få en seng som kan reguleres i høyden.

Alle medarbeiderne våre har fått opplæring i tilgjengelighetsspørsmål, og vi arbeider aktivt med å finne smarte løsninger som passer for alle gjester. Smarte løsninger for deg kan være stokkholder og hørselslynge ved resepsjonen, bærbar hørselslynge som kan lånes på møter, vibrerende vekkerklokke som også registrerer brannalarmen, gluten- og laktosefritt brød til frokost, at det ikke er noe allergifremkallende garnityr på frokostbuffeen, og at du alltid er velkommen med lederhund.

Restaurant og bar

Seilet Restaurant

Nyt en lunsjbuffet eller middag med fantastisk utsikt over Romsdalsfjorden og fjellene rundt i vår Seilet Restaurant.

Vi serverer en stor frokost- og lunsjbuffet i vår à la carte-restaurant Seilet. Her kan du nyte fantastisk mat tilberedt med lokale råvarer som varierer med årstidene.

Masta Skybar

Nyt fantastisk utsikt og god drikke i vår Masta Skybar.

Velkommen til vår Skybar i 15. etasje med egen terrasse ca. 60 meter over havet. Nyt utsikten med noe godt å drikke.

Konferansekapasitet

Møterom
12
Kino
800
Klasse
440
U-bord
40
Bankett
700

Hotellkapasitet

224
Hotellrom
400
Sengeplasser

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Bar
Lobbybar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Scandic Seilet har sentral beliggenhet ved siden av Molde Stadion med gangavstand til Molde sentrum.

Flyplass
5km
Flytog
50km
Golfbane
5km