Møtelokale fra 350 kr per time
Gjelder mellom 2020-11-5 og 2021-3-31

Anker Hotel finner du i hjertet av Oslo, omringet av grønne parker, gater med yrende folkeliv og kort vei til alt Oslo har å tilby. Hotellet er et moderne 3,5 stjerners hotell, med en nyoppusset konferanseavdeling, gode senger på alle rom og en delikat frokostbuffet.

Konferanseavdelingen ble pusset opp i starten av 2020, og har syv flotte konferanselokaler i ulike størrelser. Lokalene passer til dere som skal holde alt fra små møter og opp til store arrangementer. Det største lokalet rommer opp til 160 personer.

Det tilbys dagpakker fra kr. 500,- til grupper over 10 personer. Her er både konferanselokale, lunsj og kaffeservering med kake/frukt inkludert. Vi tilbyr også leie av lokale fra 350 kr per time.

Middagsbuffet tilbys hotellets nyoppussede restaurant fra kr. 330,- per person. Her kan det også arrangeres konfirmasjoner, navnefester, bursdager med mer.

For gjester som ønsker overnatting tilbyr Anker Hotel svært gunstige priser på gjesterom. Hotellet har 296 rom og har alt fra enkeltrom til familierom. Her er du garantert en god natts søvn i gode senger, og en fantastisk start på dagen med en delikat frokostbuffet.

Lobbyområde med bar og restaurant ble pusset opp i slutten av 2019 og har en lun, fin atmosfære.

Les mer om Anker Hotel sin konferanseavdeling her: https://anker-hotel.no/konferanse/

Ta kontakt på konferanse@anker.oslo.no for mer informasjon og et godt tilbud.

Send forespørsel

Anker Hotel

Storgata 55 , Oslo
Send forespørsel