Anker Brygge
Anker Brygge
Velkommen til Anker Brygge!
Midt i dette vakre vi kaller Lofoten ligger Anker Brygge Rorbusuiter. Som en perle på en egen øy, Lamholmen, midt i Svolvær havn.
Et sted for de gode opplevelser og de gode sanser. Vår kultur og historie er vår inspirasjon og den røde tråd i alt vi foretar oss. Kvalitet, godt vertskap og unik atmosfære er våre ledestjerner som medlem av De Historiske Hotell & Spisesteder. På denne måten ønsker vi å treffe hjertet til deg som besøker oss. Med rorbuer og suiter av høy standard i tillegg til restaurant og bar, er vi stand til å tilby opphold for deg som har et kjært og bevisst forhold til kvalitet og standard. Du kan bo svært godt i suite eller rorbu. Nyte maten i spisested med stil og stemning. Nyt en kopp nytrukket kaffe og et godt glass i bryggebaren, blant reisende i alle ærender. Og for konferansegjester på jakt etter et spennende opphold med aktiviteter på land og til havs.
Så du skjønner, i jakten på det gode liv finnes Anker Brygge.
Aktiviteter
Se, føl, smak og opplev Lofoten året rundt! Hver eneste årstid og sesong har sin helt spesielle kvalitet. Og uansett om du kommer i november, mars eller mai har Lofoten attraksjoner og opplevelser som du ikke har lyst å gå glipp av. Aktiviteter for alle - uansett interesser, alder og fysisk form.
Vi hjelper deg med å bestille disse aktivitetene, og spør oss om hva som finnes av tilbud og vi skal hjelpe deg så god som du kan
Nå kan du også bestille aktiviteter online samtidig som du bestiller overnatting hos oss.
Event, arrangement og selskap
Det er den totale opplevelsen i et arrangement som huskes, og innenfor avviklingen av et selskap eller arrangement er maten svært viktig. Vi ønsker å bidra til gode matopplevelser underveis i et arrangement, men også kanskje bidra til økt matbevissthet og kunnskap om kystkulturen og de mattradisjoner den representerer.
For selskapsmiddager har vi kapasitet i restaurant "Kjøkkenet" til 48 personer. For større selskaper har vi kapasitet opptil ca 170 personer. De dekker vi opp inne i bryggebaren og tilliggende glasshus.
Lofoten Tapas
Prøv vårt uformelle matkonsept Lofoten Tapas. I bryggebaren serverer vi et utvalg småretter med lokalt tilsnitt. Gjerne også lokale spesialiteter. Konseptet fungerer veldig bra som velkomstmiddag/get-together.
Selskapsmiddager
For selskapsmiddager i restauranten har vi plass til 48 personer. Vi sender ut i forkant 2-3 forslag til meny basert på kundens ønsker og tilgjengelige råvarer.
Utendørs grill
Nytt av året! Vi har laget en utendørs grill, og i kombinasjonen med terrassetak og utendørs varmekilder kan vi lage grillselskaper utendørs "nesten" uansett vær.
Restaurant og bar
Lofoten og resten av den nord-norske kyst er et av verdens fremste og beste matfat, og mattradisjoneneer bygd opp på de råvarer man har dratt opp av havet og produsert selv gjennom generasjoner.
Lofotlam, skrei, tørrfisk og annen sjømat er alle fantastiske og anerkjente spesialiteter fra Lofoten som er festet dypt i våre tradisjoner og vår kultur.
Det er i vår filosofi at våre gjester skal få oppleve denne maten og ikke minst de mange historiene som finnes rundt. I denne ideen om å forsøke å gjenskape noe fra gamle tider har vi valgt å fokusere på den kulturhistorien som har bygd opp samfunnet rundt oss. Tradisjonell nord-norsk kost, basert på lokale råvarer og mat-tradisjoner fra området preger menyene våre.
"Jeg vil at gjestene skal oppleve smak og duft, lyd og stemning fra ei svunnet tid. De skal kose seg i en atomsfære av ekte og god matglede"
Allis Olufsen
Husfrue og eier