Fest og feiring
Gjelder mellom 10.8.2023 og 13.7.2024

BA3 er kjent for sine lange køer i helgene og for å skape vibrasjoner på Solli plass. Her har alt du trenger for din feiring, enten det er bursdag, navnefest, bryllup, jubileum, kick off, sommerfest eller julebord. Uansett hva dere feirer så finner du riktig stemning, god musikk og gode drinker i moderne, unike lokaler på Bygdøy Alle, rett ved Solli plass.

De tar imot selskaper, fra 2 opptil 500 personer, i åpningstiden onsdag til lørdag fra ettermiddag til sene nattetimer, er fleksible og tilbyr både private rom, områder eller hele og deler av huset.

Du kan leie hele, deler av huset eller bare et rom, alle dager i uken, og året runt. Det er kun fantasien som setter stopp for hva de kan ordne. De har samarbeidspartners innen underholdning og dekor. Men har også pakker for å tilby alle typer event en ferdig løsning, hvis tiden er knapp for planlegging.

På takterrassen deres kan man feire inn sommeren i en lun og intim omgivelse. Gjemt unna byens støy, med vekster som beskytter fra innsyn fra naboene.

Velkommen til Oslo vest sin storstue.

Send forespørsel

Bygdøy Alle 3 - byOSLO

Bygdøy Allé 3 (inngang via Frognerveien 1) , Oslo
Send forespørsel