Quality Hotel Entry

Quality Hotel Entry

Lienga 11, Kolbotn

Quality Hotel Entry - konferanser og opplevelser!

Effektive møter og konferanser?
Quality Hotel Entry ligger ca 10-15 minutters kjøring fra Oslo. Som både gjest og arrangør, bruker man kort tid på å komme seg frem til hotellet og man holder alle deltagerne samlet gjennom hele arrangementet? Ikke minst slipper man å tenke på vanskelig og dyr parkering i byen ? her er det gratis parkeringsplass og en grønn, fin hage.

Quality Hotel Entry er mulighetens hotell. Med en konferansesal på nærmere 400 kvm (Follosalen) kan vi ta i mot over 400 mennesker til konferanse eller over 350 til bankett, julebord eller lignende. Vår store hage innbyr til unike aktiviteter, store grillfester eller konserter. Her er det fantasien som setter begrensningene ? vi har kontaktene som organiserer og gir råd om mulighetene, tilpasset ditt budsjett. Det kan være alt fra kjente entertainere og musikere til et enkelt danseband på 2 personer.

Quality Hotel Entry har renovert alle gjesterom og fremstår som et moderne kurs- og konferansehotell. Beliggenheten er mellom Oslo sentrum og Tusenfryd så vi er tilgjengelige både langs vei og fjord. Kommer man med båt, kan man gå i land på Ingierstrand eller i Hvervenbukta og deretter fraktes i buss eller spasere til hotellet.

Alle møterom har vinduer og dagslys. Totalt sett har vi 19 møterom med Follosalen som den største og mange mindre og mellomstore møterom (fra 2 - 100 personer). Som en god ramme rundt møtet eller konferansen, serverer vi selvsagt deilig og velsmakende mat tilpasset anledningen som for eksempel tapas, julebord, festmiddag, buffet eller rett og slett enkel mat som pølser eller wraps. Dette kommer i tillegg til popcorn, softis, kaffe og kake ? som står tilgjengelig hele dagen for alle deltagere.

Quality Hotel Entry stod ferdig bygget i 1983, friskt og annerledes i landlige omgivelser nær Oslo sentrum. Arkitekturen skilte seg ut med store lyse rom og stor takhøyde. Vinduer fra gulv til tak, og små vinduer, høyt og lavt, ga fantastisk lys og atmosfære. Fordi hotellet ble plassert på en myr, måtte det bygges på påler. Her vokste det høye, slanke furutrær som ble brukt til båtmaster - derfor navnet Mastemyr. Kunstneren Nils Aas har gjenskapt fuglene fra myra som fløy ned mot havet. Dekorativt henger de, høyt oppe under taket i hotellets resepsjon. Samme vei som fuglene fløy, gikk også Gamle Mastemyrvei (nå tursti), gjennom skaret, ned mot Hvervenbukta.

Kapasitet

Quality Hotel Entry har totalt 19 møterom, hvorav flere har skillevegg for å gjøre de fleksible. Den største salen, Follosalen, har en kapasitet på over 400 personer i plenum. Eventuelt kan denne også brukes som 3 mellomstore saler. De andre møterommene passer for alt fra 2 deltagere til ca 100 deltagere. Mulighetene er mange - i Follosalen kan man for eksempel kjøre rett inn med bil eller ha store utstillinger.

Alle møterom har tilgang til trådløst internett (WLAN) og dagslys fra store panoramavinduer. Rundt hotellet er det en stor og grønn park / hage med mulighet for både aktiviteter og grillfester. Parkeringsplassen, som er gratis for alle hotellets gjester, rommer over 300 biler.

Kontakt oss for detaljert oversikt og planskisse over alle møterommene.

Aktiviteter

Tusenfryd er vår største samarbeidspartner med gjerne de morsomste opplevelsene, sommer som vinter. Parken er åpen for kveldsarrangementer hele året. Bussturen til fryd og fornøyelighet er så kort, at gledesbrusen knapt rekker å få boblet fra seg. Når man ankommer parken venter tilværelsen som enten Cowboy, Viking eller Mexicaner, en ?skrekkelig aften? eller ?ekstreme tester?. De riktige matopplevelsene følger så klart med. Om sesongen tillater det, blir det guidet rundtur blant alle parkens attraksjoner.

En telefon, og vi har et komplett kurs- og aktivitetsopplegg klart for deg! Hva med et Herregårdsmord?

Få minutters gange fra hotellet ligger Oslofjorden og Hvervenbukta. Hyggelig turløype fører rett ned til badestranden, med både svaberg, sjø og sand. Vi kan arrangere alt fra barbeque og orientering til sandvolleyball og vannpolo.

Event, arrangement og selskap

Firmafest, sommerfest, grillfest, bryllup, konfirmasjon, barnedåp, julebord, 17. mai lunch. Vi ordner det meste, og menyen tilpasser vi ønsker, årstid og budsjett. Kontakt oss gjerne for gode referanser på alle typer selskap.

Restaurant og bar

Restaurant Sesong
I vår nye bar og restaurant lesker du deg med friske drinker og nyter god mat i uformelle omgivelser. Når været viser seg fra sin beste side, kan du slappe av med kjølige dråper og lune lekkerbiter i solveggen utenfor.

Buffet Betty
Betty var Roald Amundsens barnepike, hun betydde mye for Amundsen og fulgte med ham som hushjelp da han flyttet til Svartskog. Vår egen Betty kan varte opp med deilig mat til alle slags selskaper for opptil 200 gjester. Lunsjbufféten er fristende og innholdsrik, med varme kjøtt- og fiskeretter, gode salater og stort utvalg i kalde retter

Konferansekapasitet

Grupperom
5
Kino
400
Klasse
310
U-bord
70
Styrebord
200
Bankett
400
Spiseplasser
150

Hotellkapasitet

155
Hotellrom
300
Sengeplasser

Fasiliteter

Bar
Parkering
Restaurant
Treningsfasilliteter
Wifi

Beliggenhet

Ved Oslo bys grense, bare 10 minutters kjøring fra sentrum. Landlige omgivelser med stor hage og kort gange til badestrand. Parkering er inkludert med en kapasitet på 300 plasser.

Flyplass
66km
Flytog
10km
Flybuss
300m
Sentrum
10km
Golfbane
3km
Skianlegg
200m
Badestrand
2km