Anker Hotel

Anker Hotel

Storgata 55, Oslo

PÅ ANKER HOTEL HAR VI EN FANTASTISK KONFERANSEAVDELING MED FLERE MØTEROM TIL LEIE

Møterom 

Anker Hotel har tre moderne og lyse møterom for opptil 7 personer. Rommene har tilgang til 55-65″ monitor med lyd og dere kan lett koble dere opp med en av adapterne som finnes på møterommet. Alle våre møterom byr på dagslys, lystette gardiner og lys dimming. I disse møterommene sitter man på komfortable skinnstoler og har muligheten for å åpne vinduene for litt ekstra frisk luft. Møterommene leies ut på timesbasis eller for hele dager. 
Selv mindre møter trenger forfriskninger under en lang dag, hvorfor ikke bestille noe godt fra vår konferansemeny.  

Konferanserom 

Vi tilbyr flotte og luftige konferanserom som passer for dere som er mellom 8 og 60 personer. Disse konferanserommene har store vindusflater, som gir mye lys og en behagelig opplevelse gjennom dagen. Alle våre lokaler har lys dimming, lystette gardiner og aircondition. Lokalene er også utstyrt med blant annet flippover, 75 – 82″ monitorer og lydsystem. Dere kan enkelt koble dere opp mot våre monitorer ved hjelp av adapterne på lokalet. Ingen konferanse er komplett uten skikkelig servering og vi tilbyr flere fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken. 

Vårt største konferanserom

Vårt største og romsligste konferanserom er passende for opptil 150 personer. Konferanserommet har store vindusflater og lystette gardiner som gir et behagelig lys gjennom hele dagen. Konferanserommet er blant annet utstyr med to ekstra skjermer, flip-over, lerret, projektor og høyttalere. Nytt lydanlegg er på plass, med en håndholdt mikrofon og to headset mikrofoner. 
 
Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken. 

Matservering

Et godt måltid kan være avgjørende for å gjennomføre et vellykket kurs eller møte. For lengre arrangement er middagen en viktig del av opplevelsen. Vi kan friste med en rikholdig konferansemeny bestående av blant annet lunsj- og middagsbuffet, wraps, focaccia, søte fristelser og kaffe/te. Vi tilpasser menyen etter allergier og ønsker, ved større arrangement kan vi skreddersy en egen løsninger som passer deres behov. Vi har også et bredt utvalg av konferansepakker til gunstige priser.

 

Restaurant og bar

God morgen på Anker Hotel

På Anker Hotel kan man booke rom med eller uten frokost. Til frokost tilbyr vi et rikholdig utvalg av varme retter, som bacon, egg, bønner og kokkens overraskelser. Dette i kombinasjon med våre spennende, sunne alternativer, nybakt brød og fersk kaffe, gir vår frokostbuffet deg den perfekte starten på dagen i deilige omgivelser. 

Våre åpningstider er 07.00 – 10.00 (Helger 08.00 – 11.00)

God aften på Anker Hotel

Våre stemningsfulle bar-områder gir deg muligheten til å trekke deg tilbake fra det hektiske bylivet når kvelden kommer. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike forfriskninger, snacks og småretter dersom sulten melder seg. Våre barområder er lunt innredet, slik at du skal føle deg som hjemme. Ta med deg en god bok eller hele reisefølget, vår lobby-bar har rom for alle.

Våre åpningstider: Onsdag - Torsdag kl. 15.30 – 23.00 (Fredag – Lørdag kl. 16.00 - 00.00)

Lunsj eller middag i hjertet av Oslo

Ved større arrangementer og til våre gruppereisende over 20 personer tilbyr vi servering av både lunsj- og middagsbuffet.

For våre andre gjester kan vi varmt anbefale flere restauranter som ligger et steinkast unna vårt hotell, i hjertet av Oslo. Ta kontakt med vår resepsjon som gledelig deler sine råd med deg og ditt reisefølge.

Konferansekapasitet

Møterom
4
Grupperom
3
Kino
150
Klasse
100
U-bord
48
Styrebord
58
Spiseplasser
100

Hotellkapasitet

296
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Flip-over
Lerret
Lobbybar
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Projektor / TV
Restaurant
Videokonferansesystem
Wifi

Konferanse- og møterom

Konferanselokale A
Bankett
-
Kino
50
Klasserom
34
U-bord
16
Møtebord
16
Mottagelse
-
Konferanselokale C
Bankett
-
Kino
60
Klasserom
40
U-bord
20
Møtebord
20
Mottagelse
-
Konferanselokale D
Bankett
-
Kino
150
Klasserom
100
U-bord
48
Møtebord
58
Mottagelse
-
Konferanselokale E
Bankett
-
Kino
40
Klasserom
30
U-bord
16
Møtebord
16
Mottagelse
-
Møterom F, G, H
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
7
Mottagelse
-

Beliggenhet

Oppdag Grünerløkka, et av Oslos mest ettertraktede områder 

Anker Hotel ligger i den fantastiske bydelen Grünerløkka, mindre enn 15 minutters gange fra Oslos travle hovedgate Karl Johan, og gir deg en unik opplevelse fra forskjellige områder i Oslo. Grünerløkka har utviklet seg til å bli et av Oslos mest ettertraktede områder, med butikker, en rekke restauranter og spennende barer omkranset av frodige parker og andre attraksjoner. Konsertarenaer som Oslo Spektrum, Sentrum Scene og Rockefeller er bare noen få minutters gange unna.

Flyplass
36km
Togstasjon
700m
Flytog
700m
Flybuss
600m