Anker Hotel

Anker Hotel

Storgata 55, Oslo

PÅ ANKER HOTEL HAR VI EN FANTASTISK KONFERANSEAVDELING MED FLERE MØTEROM TIL LEIE

Konferanserom 

Dersom du skal holde et styremøte, arrangere en konferanse eller holde et ukentlig kurs eller foredrag, har vi det perfekte lokalet for deg. Våre møtelokaler har variabel størrelse og egner seg for mindre møter med få personer eller større arrangement for opp til 50 personer med dagens smittevernregler. Vi hjelper deg naturligvis med alt fra planlegging av lokale til oppsett og servering gjennom hele dagen.

Vårt største konferanserom

Vårt største og romslige konferanserom er passende for opptil 50 personer med én meter avstand. Konferanserommet har store vindusflater, som gir et behagelig lys gjennom hele dagen. Konferanserommet er blant annet utstyr med ekstra skjermer, flip-over, whiteboard/lerret, projektor og høyttalere. Dersom dere ønsker servering, tilbyr vi ulike, fristende alternativer som kan velges fra vår konferansemeny. Ved større arrangement kan vi skreddersy løsninger for dere i samråd med hotellets kjøkken.

Matservering

Vi kan friste med en rikholdig konferansemeny bestående av blant annet lunsjbuffet for grupper, lunsjtallerken, smoothie, wraps samt kaffe/te.

Smittevern

Hos oss på Anker Hotel er smittevern i høyt fokus. Vi følger til enhver tid myndighetenes krav for smittevern, og sikkerheten til våre gjester og ansatte er vår høyeste prioritet.

  • Alle konferanselokaler vil ha oppsett med minimum én meters avstand.
  • Håndsprit er tilgjengelig på alle konferanselokaler samt fellesområder.
  • Vi sørger for regelmessig rengjøring av kontaktoverflater som knapper på kaffemaskin, vannstasjon, konferanselokaler, toaletter, i heiser, i trappeløp, m.m.
  • Alle må bruke munnbind der man ikke kan opprettholde minst 1 meter avstand.
  • Alle arrangører må sende deltakerliste med navn og telefonnummer i forkant av konferansen med hensyn til smittesporing. Disse opplysningene lagres i 10 dager og vil kun benyttes til eventuell smittesporing.

 

Restaurant og bar

God morgen på Anker Hotel

På Anker Hotel kan man booke rom med eller uten frokost. Til frokost tilbyr vi et rikholdig utvalg av varme retter, som bacon, egg, bønner og kokkens overraskelser. Dette i kombinasjon med våre spennende, sunne alternativer, nybakt brød og fersk kaffe, gir vår frokostbuffet deg den perfekte starten på dagen i deilige omgivelser. 

Våre åpningstider er 07.00 – 10.00 (Helger 08.00 – 11.00)

God aften på Anker Hotel

Våre stemningsfulle bar-områder gir deg muligheten til å trekke deg tilbake fra det hektiske bylivet når kvelden kommer. Vi tilbyr et bredt utvalg av ulike forfriskninger, snacks og småretter dersom sulten melder seg. Våre barområder er lunt innredet, slik at du skal føle deg som hjemme. Ta med deg en god bok eller hele reisefølget, vår lobby-bar har rom for alle.

Våre åpningstider: 15.30 – 23.00 (Fredag – Lørdag: 15:30 – 02.00)

Lunsj eller middag i hjertet av Oslo

Ved større arrangementer og til våre gruppereisende over 20 personer tilbyr vi servering av både lunsj- og middagsbuffet.

For våre andre gjester kan vi varmt anbefale flere restauranter som ligger et steinkast unna vårt hotell, i hjertet av Oslo. Ta kontakt med vår resepsjon som gledelig deler sine råd med deg og ditt reisefølge.

Konferansekapasitet

Møterom
4
Grupperom
3
Kino
50
Klasse
36
U-bord
22
Styrebord
20
Spiseplasser
50

Hotellkapasitet

296
Hotellrom

Fasiliteter

24-timers resepsjon
Flip-over
Lerret
Lobbybar
Lysanlegg
Mikrofon
Parkering
Projektor
Projektor / TV
Wifi

Konferanse- og møterom

Konferanselokale A
Bankett
-
Kino
15
Klasserom
15
U-bord
8
Møtebord
-
Mottagelse
-
Konferanselokale C
Bankett
-
Kino
21
Klasserom
15
U-bord
10
Møtebord
-
Mottagelse
-
Konferanselokale D
Bankett
-
Kino
50
Klasserom
36
U-bord
22
Møtebord
-
Mottagelse
-
Konferanselokale E
Bankett
-
Kino
17
Klasserom
13
U-bord
8
Møtebord
-
Mottagelse
-
Møterom F, G, H
Bankett
-
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
5
Mottagelse
-

Beliggenhet

Oppdag Grünerløkka, et av Oslos mest ettertraktede områder 

Anker Hotel ligger i den fantastiske bydelen Grünerløkka, mindre enn 15 minutters gange fra Oslos travle hovedgate Karl Johan, og gir deg en unik opplevelse fra forskjellige områder i Oslo. Grünerløkka har utviklet seg til å bli et av Oslos mest ettertraktede områder, med butikker, en rekke restauranter og spennende barer omkranset av frodige parker og andre attraksjoner. Konsertarenaer som Oslo Spektrum, Sentrum Scene og Rockefeller er bare noen få minutters gange unna.

Flyplass
36km
Togstasjon
700m
Flytog
700m
Flybuss
600m