Bygdøy Alle 3 - byOSLO

Bygdøy Alle 3 - byOSLO

Bygdøy Allé 3 (inngang via Frognerveien 1), Oslo

BA3, Oslo vest sin storstue.  

Et helhetlig konsept, med restaurant, bar og scene under samme tak, de holder åpent fra ettermiddag til ut i de sene nattetimer fra onsdag til og med lørdag. På BA3 kan man organisere alt fra lunsjmøter til selskap, firmafester, julebord og lignende. De tar imot private arrangement alle dager i uken og er veldig fleksible. 

BA3 kan husere konferanser fra 20 til 60 personer med presentasjoner i eventrommet. Større grupper må leie inn utstyr for fremvisning for flere deltakere. De har også et nært samarbeid med Gimle kino og har heldagspakker med konferanse og middag.

Bar
Hovedbaren i første etasjen er selve hjertet i huset. Her lages signatur cocktails og alle klassikere. Over de tre etasjene finnes hele 4 barer. I hver bar har de sittegrupper som kan brukes av selskaper av ulike størrelse, enten helt lukket, delvis skjermet eller åpent til stemningen fra andre selskaper.
BA3 lover god stemning hver kveld.

Kjøkken
Kokkene lager internasjonal mat med en egen nordisk twist og skifter meny flere ganger i året. Totalt kan 300 gjester spise sittende middag sammen, men da fordelt over husets alle tre etasjer. I første etasjen hvor kjøkken ligger kan 180 gjester sitte og spise i en uformell miljø. Dette gjør BA3 veldig fleksibelt hvor man kan være på date og spise en sharing meny eller 450 gjester for stående mingling og buffet. Det finnes også et chambre séparée med plass opptil 18 personer.

The hidden gem «klubben»
I kjelleren på huset ligger BA3s eksklusive selskapsrom. Akkurat som under forbudstiden er lokalet lukket og gjemt unna alle andre på huset. Rommet er fullt utstyrt med teknikk man trenger for presentasjoner, taler, underholdning, musikk eller aktiviteter. Her kan man spise middag, holde overraskelse fester og danse til de sene timene. Det er nemlig her du finner dansegulvet hver fredag og lørdag. Maks kapasitet 100 personer stående, 60 kino oppsett og 36 til sittende middag/konferanse.

Terassen
I 2. etasje ligger husets perle; takterrassen med tilhørende bar. Terrassen er en intim og liten oase som er ypperlig for sommerfester, kick-off, bursdager, drinker til sene timer og for aperitif før middag. Alle er velkommen å benytte den, men det går også å leie den til private events.

Lukket event 
Det er mulig å leie hele eller deler av huset i åpningstiden og utenom de ordinære åpningstidene. De ulike rommen, etasjene og chambre séparée gjør det mulig å forflytte seg gjennom huset og ha en helkveld på et og samme sted. Vi er åpne for både firmafest og private selskap. Kjøkkenet byr på egen fingermatmeny og selskapsmeny. 

 

Kapasitet

På Bygdøy Allé 3 kan du arrangere møter, workshops og seminarer for inntil 80 personer, med eller uten mat. Du får et tilrettelagt opplegg etter dine ønsker og behov. Hele huset kan ta imot opp til 450 gjester samtidig, 300 til sittende middag og har et nært samarbeid med Gimle kino for å kunne tilby heldagspakker med konferanse og middag for opptil 450 gjester.

Aktiviteter

Bygdøy Allé 3 kan formidle ulike typer aktiviteter og underholdning, enten på stedet eller eksternt. Ta kontakt for mer informasjon. 

Konferansekapasitet

Møterom
2
Kino
60
Styrebord
36
Bankett
180
Stående mingel
450
Spiseplasser
300

Fasiliteter

Bar
Cafe
Chambre separe
Lydanlegg
Lydsystem
Lysanlegg
Mikrofon
Nattklubb
Projektor / TV
Pub
Restaurant
Rullestolvennlig
Scene
Takterasse
Utendørs terrasse
Wifi

Aktiviteter

Champagnesmaking
Cocktail kurs
Cognacsmaking
Quiz
Vinkurs
Vinsmaking
Whiskysmaking

Aktuelle tilbud

Konferanse- og møterom

Chambre Separee
Chambre Separee
Bankett
16
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
16
Mottagelse
-
Hele huset
Hele huset
Bankett
180
Kino
-
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
-
Mottagelse
450
The hidden gem
The hidden gem
Bankett
36
Kino
60
Klasserom
-
U-bord
-
Møtebord
36
Mottagelse
80

Beliggenhet

Bygdøy Allé 3 ligger ved Solli Plass på Frogner, og har umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk (trikk og buss), samt ca. fem minutts gange fra Nationaltheatret med t-bane, tog og flytog.

Flyplass
55km
Togstasjon
1.3km
Flytog
1.3km
Flybuss
2.5km
Sentrum
500m
Parkering
100m
Golfbane
6km
Skianlegg
12km
Badestrand
1.5km