Bygdøy Alle 3

Bygdøy Alle 3

Bygdøy Allé 3, Oslo

Restaurant, bar og terrasse fordelt på 3 etasjer! På Bygdøy Allé 3 kan du arrangere møter, workshops, private selskaper og feiringer for bedriften. Her er det mange muligheter for å markere et stort salg eller invitere til årets julebord i en rolig og avslappet atmosfære. 

Det er mulig å reservere hele eller deler av lokalet til blant annet:

  • Lunsjmøte
  • Workshop og seminar
  • Konferanse
  • Privat selskap
  • Julebord
  • Firmafest
  • Bursdagsfeiring
  • Minimesse

Maks kapasitet: 100 personer. 

Møterom og konferanselokale

På Bygdøy Allé 3 kan du invitere til unike lunsjmøter i en fantastisk atmosfære. Lokalet har flere ulike løsninger med rom og workplace på hele huset. Derfor vil du alltid finne et rom som passer ditt arrangement, uansett om du ønsker å invitere ansatte, kolleger eller kunder til møte, seminar eller produktvisning. Her tar de imot alt fra små møter, til konferanser og firmafester, og byr samtidig på en kulinarisk opplevelse med eget kjøkken. 

Personlig planlegger

En personlig planlegger hjelper deg med å planlegge arrangementet ditt, uansett størrelse. Du får dermed et skreddersydd opplegg som passer for dere. Velg mellom ulike konferansepakker eller be om et alternativ. 

Selskapslokale

Det er mulig å reservere underetasjen og egne rom, samt terrassen, til privat selskap og firmafest. Restauranten tilbyr både selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement. 

Sommerfest på terrassen

Her kan du arrangere sommerfest ute – privat og midt på livlige Solli plass! Terrassen på Bygdøy Allé 3 ligger skjermet til i 2. etasje og har tilgang til egen bar.

Kapasitet

På Bygdøy Allé 3 kan du arrangere møter, workshops og seminarer for inntil 80 personer, med eller uten mat. Du får et tilrettelagt opplegg etter dine ønsker og behov.

Aktiviteter

Bygdøy Allé 3 kan formidle ulike typer aktiviteter og underholdning, enten på stedet eller eksternt. Ta kontakt for mer informasjon. 

Event, arrangement og selskap

Arranger alt fra sommerfester og firmafester til bursdagsfeiringer og julebord på Bygdøy Allé 3. Maks kapasitet 100 personer.

Restaurant og bar

Restauranten er åpen tirsdag til lørdag fra kl. 16.00 (12.00 på lørdager). Her kan man nyte deilige retter i en avslappet atmosfære. 

Kjøkkenet lager også fingermat og selskapsmeny for større selskaper som arrangeres på huset.

Konferansekapasitet

Møterom
2
Kino
60
Styrebord
25

Fasiliteter

Bar
Cafe
Nattklubb
Pub
Restaurant
Wifi

Beliggenhet

Bygdøy Allé 3 ligger ved Solli Plass på Frogner, og har umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk (trikk og buss), samt ca. fem minutts gange fra Nationaltheatret med t-bane, tog og flytog.

Flyplass
52km
Flytog
650m
Flybuss
2.5km