Bystua - Friluftshuset

Bystua - Friluftshuset

Sørengkaia 124, Oslo

Friluftshuset ligger like ved Sjøbadet på Sørenga og er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Bystua er utleielokalet vårt og kan leies av privatpersoner, bedrifter og lag anledning møter, konferanser og selskaper (konfirmasjoner, dåp, o.l). Bystua har bord med plass til 48 personer, et fullt utstyrt kjøkken samt prosjektor med lydanlegg foredrag og filmvisninger. Det er tillatt med både medbrakt mat og drikke, eller så tipser vi gjerne om gode cateringmuligheter i nærområdet. Kaffe og te er inkludert i leieprisen. Vi er åpent hele uken fra mandag til søndag. 

Vi har et buldrerom og et kajakklager. Vi hjelper gjerne til med aktiviteter, og kan tilby både guidede turer og kurs i kajakk, kurs i friluftsliv (matlaging over bål, kart og kompass o.l) og buldring i buldrerommet vårt. 

Velkommen til naturinspirerte lokaler, og inviter inn til et annerledes møte som inspirerer til kreativitet og effektivitet gjennom aktivitet.

Frilufthuset tilhører DNT Oslo og Omegn.

Kapasitet

Bystua har stoler til 48 personer, med bruk av sofaer har vi sitteplass opptil 60 personer. Lokalet er godt egnet til styre/avdelingsmøter, kick-offs og mottagelse.

Fasiliteter

Vi tilbyr gratis trådløst nettverk, prosjektor med eget lydsystem med alle innganger til både PC og Mac. Ønsker å dere å skrive har vi en flipover tilgjengelig. 

Det er et fullt utstyrt kjøkken i lokalet som kan deles inn i eget rom etter behov. På fine soldager kan man ta med lunsjen ut på sjøbadet. Vi har garderober med dusj for de som kommer syklende/løpende til møtet, ellers er det og muligheter til å ta seg et hopp i havet rett utenfor.

Aktiviteter

Vi tilbyr kajakk kurs med mulighet for å få våttkort, sertifisering fra Norges Padleforbund (NPF), i etterkant. Om dere heller vil på tur legger vi opp til en guidet ekskursjon i indre Oslofjord med en av våre dyktige instruktører med mulighet for lunsjpause på en av øyene. Dette kan gjennomføres sommer som vinter da vi har utlån av både våtdrakter og tørrdrakter for de kjøligere temperaturene. 

På Friluftshuset har vi et buldrerom som er mulig å leie for eksklusiv bruk med buldreinstruktør eller uten. Buldringer klatring i et mindre rom uten bruk av sikring. Veggene er maks 3 meter høye og faller man lander man på en tjukkas. Vi har utlån av klatresko og utover dette trenger man kun eget treningstøy. 

Ønsker ditt firma kurs i friluftsrelaterte temaer har vi flere dyktige ansatte som kan holde et kurs for dere. Blant annet kan vi tilby innføring i kart og kompass, matlaging over bålpanne, tips til skiturer i marka o.l. For et friluftsinspirert tema på møtet kan vi tilby bålkaffe ved sjøbadet (sesongbasert). 

Har dere ønsker om andre aktiviteter si gjerne ifra.

Event, arrangement og selskap

Vi tar gjerne imot selskaper og det er mulighet for å ta med eget medbrakt drikke og mat. Vi understreker at selskap må foregå under ordnede forhold med moderat støynivå av hensyn til naboene. Selskap skal avsluttes innen kl 23:00.

Restaurant og bar

Kaffe og te er inkludert i vår leie. Ta gjerne med medbrakt mat og drikke til våre lokaler. Vi har et fullt utstyrt kjøkken inkludert to kjøleskap og en fryser. Om dere ønsker catering si ifra så kan vi komme med tips til gode leverandører. Det er flere restauranter i nærområdet som tilbyr mat.

Konferansekapasitet

Møterom
1
Kino
50
Klasse
24
U-bord
24
Styrebord
24
Bankett
48
Stående mingel
80

Fasiliteter

Wifi

Aktiviteter

Kajakk

Beliggenhet

Friluftshuset ligger ved sjøkanten ytterst ute på ved Sørenga sjøbad. Sommeren byr på fine soldager med mulighet for stup i sjøen ved lunsjpauser. Vinteren gir roligere dager som legger til rette for fullt fokus uten distraksjoner fortsatt i sentrum av byen. 

Kommer man med bil er det mulig å parkere på Sørenga parkeringshus. Vi oppfordrer alle til å bruke kollektiv til Oslo S/Jernbanetorget. Derfra er det en kort 15-20 min spasertur ut til oss. Bruker man sykler kan de låses utenfor eller tas med inn i lokalet. Bysykkel har stasjon på «Sukkerbiten» rett før flytebroen over til Sørenga.

Flyplass
50km
Flytog
1km
Flybuss
1km
Parkering
200m