Chateau Neuf

Chateau Neuf

Slemdalsveien 15, Oslo

Chateau Neuf tilbyr en rekke flerbrukslokaler til de aller fleste arrangementer. Huset er delt inn i fire etasjer og tilbyr alt fra store lokaler perfekt for konferanser, medieproduksjoner og konserter, til mindre og mer intime rom som er ideelle for møter, samlinger, foredrag og debatter. Chateau Neuf hjelper deg med å finne et passende rom for nettopp ditt arrangement.

Foajé

Ved ankomst inntar du en flott foajé. Denne rommer mange fasiliteter, blant annet bar, garderobe og toaletter. Foajeen brukes gjerne som en del av et større arrangement og kan settes i stand med alt fra standplasser til dansegulv. Foajeen leies ordinært ikke ut eksklusivt da den fungerer som et knutepunktet til husets mange lokaler. 

Glassbaren

Glassbaren er et sosialt samlingssted som tilbyr enkel servering i nyoppussede sitteplasser i en avslappet atmosfære. Glassbaren er tilknyttet Betonghaven, som er en stor sydvendt terrasse med plass til omtrent 100 gjester, perfekt til varme sommerdager. Betonghaven har varmelamper og persienner til sene kvelder, og har nettopp blitt utstyrt med egen bålpanne med omkringliggende sitteplasser som innbyr koselige stunder. Lokalet leies vanligvis ikke ut eksklusivt grunnet faste åpningstider, men det er fult mulig å se på ulike løsninger.

Kan brukes til: Bar – små konserter o.l. er mulig

Møterom

i husets første etasje finnes det to mindre møterom som egner seg utmerket på grupper mellom 4-12 personer. Fasiliteter: flipover. 

Betong

Betong er Chateau Neufs mest brukte fest- og konsertlokale. Lokalet er fleksibelt og kan også brukes til debatter, konferanser eller middager. Lokalet kan gjøres mer intimt ved hjelp av avgrensende tepper ved behov. Betong har bar, egne toaletter og egen garderobe.

Kan brukes til: Konsert, debatt, sceneshow, fest, konferanser, bankett

Kapasitet: 

konsert/sceneshow: 800

konferanser: 400

Bankett/middag: 300

Klubbscenen

Klubbscenen ligger vegg i vegg med betong, og benyttes gjerne til konsert, fest, debatt eller som støttelokale til betong. Klubbscenen har sin egen bar.

Kan brukes til: Konsert, debatt, sceneshow

kapasitet: 
konsert/sceneshow: 200
bankett/middager: 76
sittende/kino: 100

Lillesalen

Salen i 2.etg har et kino/amfioppsett med 100 sitteplasser. Den er innredet som flerbrukslokale. Lillesalen har kinolerret og plug-and-play filmfremviser samt surroundanlegg og passer dermed ypperlig til filmfremvisning eller presetasjoner. Andre bruksområder inkluderer seminar, foredrag, scene-show, kurs eller konferanse. Den ene inngangen fører inn i Bokcafeen med tilhørende barmuligheter. Amfiet er bygd på skinner og kan rulles inn dersom det er behov for å bruke hele gulvflaten.

Kan brukes til: Konsert, foredrag, fest, debatt, teater, filmvisning

Biblioteket

Biblioteket ligger i hjertet av Chateau Neuf og er omgitt av Det Norske Studentersamfunds boksamling. Det gjør seg ypperlig som forsamlingslokale for julebord, fest, quiz og bingo. For arrangementer med mer enn 50 personer kan man booke Jan P. Syses sal i tillegg for å øke kapasiteten.

Kan brukes til: Foredrag, fest, debatt, forsamling

Jan P. Syses Sal

Jan P. Syses sal er Chateau Neufs største møterom med plass til 30 personer og kan enkelt slås sammen med biblioteket via en skyvedør. Lokalet har et plug-and- play A/V-system.

Kapasitet Biblioteket og Jan P. Syses Sal:
maksimum kapasitet: 115
Foredrag/kinooppsett: 110

Bokcaféen

Bokcafeen er andre etasjes knutepunkt som binder sammen Lillesalen, Jan P. Syses sal og Biblioteket. Det er en uformell lounge omringet av bøker i Det Norske Studentersamfunds boksamling. Bokcaféen har noen faste åpningstider, men er også åpen for utleie. 

Kan brukes til: Bar – små konserter o.l. er mulig

Storsalen

Storsalen er Oslo-studentenes storstue og rommer 1.000 publikummere sittende i et amfi som likevel gir en intim følelse. Salen har tidligere huset prisutdelinger og populære talentshow som Stjernekamp, Spellemannsprisen og Melodi Grand Prix. Storsalen passer utmerket til medieproduksjoner, konserter og konferanser.

Kan brukes til: Konsert, debatt, teater, sceneshow

For ytterligere informasjon og tekniske romspesifikasjoner, gå til vår webside

Konferansekapasitet

Møterom
4
Grupperom
5
Kino
1005
Bankett
400
Stående mingel
1000
Spiseplasser
300

Fasiliteter

Bar
Cafe
Parkering
Wifi

Beliggenhet

Hyggelige lokaler øverst på Majorstuen.

Flyplass
37km
Flytog
3km
Flybuss
3km
Flybuss
3km